Lucrări la infrastructura comunei Băcia

24 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În comuna Băcia, continuă investiţiile în infrastructură. Astfel, în satul Tâmpa sunt derulate lucrările de reabilitare a trotuarelor şi montarea rigolelor de scurgere a apelor pluviale.

Proiectul este derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). În prima fază, proiectul prevede construirea a aproape 10.000 de metri pătraţi de trotuare, peste 7.000 de metri liniari de borduri de încadrare a trotuarelor, rigole de scurgere, amenajări acces locuinţe. De asemenea, vor fi efectuate reparaţii la drumurile existente. Şi în satul centru, Băcia, au început asemenea lucrări, iar în anul viitor, va fi ”atacat” şi satul Petreni.
”Toate aceste lucrări produc un disconfort locuitorilor celor trei sate implicate în proiect, ne cerem scuze pentru aceasta. Îi rugăm pe toţi cetăţenii să aibă răbdare şi să înţeleagă că se derulează o investiţie”, a spus Florin Alba (foto), primarul comunei Băcia. (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Râu de Mori: există suficient lemn de foc pentru populaţie

Conducerea comunei Râu de Mori şi-a îndeplinit sarcina de a gestiona necesarul de lemn de foc pe care urmează să-l...

Orăştie: comunicare rapidă, online, cu cetăţenii

Cu o durată de implementare de 24 de luni, ieri, în oraşul Paliei, a fost lansat proiectul european „Soluţii informatice...

FOTBAL, Liga a V-a. Măgura Pui, umăr la umăr cu Sântămăria Orlea

Duminică au fost programate şi partide în campionatul Ligii a V-a, jocurile contând pentru etapa a treia.

Închide