Eveniment

Lotul „Ketamina”, din nou, în faţa judecătorilor

Andreea Lazăr

Noi audieri în cazul dosarului „Ketamina” au avut loc, ieri, la Tribunalul Hunedoara. Cele 30 de persoane cercetate în dosar, printre care şi fiica primarului oraşului Haţeg, Oana Timiş, au fost prezentate magistraţilor, care au audiat şapte martori.

Consumată la petreceri
Cele mai multe acuzaţii ale martorilor au fost la adresa lui Andrei Bostan, Alexandru Groza şi Puiu Ianchi, despre care au spus că fie le-au vândut drogurile cu 10 lei pe mililitru, fie le-au oferit pentru consumul propriu. Nici unul dintre aceştia nu a declarat în faţa instanţei că a cumpărat, primit sau consumat ketamină împreună cu Oana Timiş. „Am cumpărat ketamină de la Puiu Ianchi de vreo trei ori. Mai mult, odată a venit Cristina Niţescu la mine la serviciu şi mi-a adus o borsetă în care se afla o seringă cu un mililitru de ketamină. Aceasta mi-a spus că borseta mi-a trimis-o Puiu Ianchi”, a declarat unul dintre martori. Tot acesta a mai afirmat, în faza de urmărire penală, că vânzarea drogurilor avea loc într-o garsonieră din municipiul Petroşani, închiriată de Puiu Ianchi. Toţi şapte au recunoscut, însă, că au fost consumatori de ketamină până în luna august a anului trecut, când au avut loc percheziţiile şi arestările din acest dosar.

Anchetatori acuzaţi de presiuni 
O parte dintre martorii audiaţi şi-a schimbat declaraţiile date în faza de urmărire penală. Aceştia susţineau că afirmaţiile anterioare au fost făcute sub presiunea anchetatorilor. „Când am fost adusă la audieri, erau foarte mulţi poliţişti acolo, care îmi puneau toţi întrebări în acelaşi timp. Mai mult, unii m-au ameninţat cu şcoala de corecţie, dacă nu scriu cum trebuie”, a afirmat unul dintre martori. Alţi doi dintre cei audiaţi au susţinut că mai multe pasaje din declaraţiile iniţiale le-au fost sugerate de anchetatori în cursul audierilor.
Magistraţii hunedoreni au stabilit un nou termen în dosarul „Ketamina”, pentru 25 ianuarie.

One thought on “Lotul „Ketamina”, din nou, în faţa judecătorilor

  • mai comenteza dracu,ca i-a cumparat Timis pe toti !vedeti,fica lui.icoana intr-un altar s-o pui,la inchinat! nici usturoi n-a mancat ,nici gura nu-i pute!de ce dracu au arestat-o?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura