Întrebarea cu schepsis

Locurile de joacă pentru copii din Deva vor avea biosfere

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Municipalitatea a decis să instaleze câte o biosferă în toate locurile de joacă pentru copii din oraş, astfel încât acestea să nu mai fie vandalizate de către cei rău-intenţionaţi, însă costurile pentru achiziţionarea lor sunt destul de ridicate. Ce părere aveţi despre această iniţiativă, este benefică sau nu pentru  oraşul nostru?

Burza Razvan1. Răzvan Burza, 39 ani, muncitor construcţii, Câmpuri Surduc
Eu… am o părere foarte bună despre asta, este o investiţie bună pentru oraş, mai ales că este vorba despre protecţia locurilor pentru copii. Să pună în fiecare parc, ca să nu se întâmple nenorociri.

Gabriela Dabucean2. Gabriela Dăbucean, 31 ani, casnică, Deva
Ar fi o idee foarte bună, sunt de acord cu asta. Ştiu că un părculeţ este deja distrus şi de asta nu mi se pare rea intenţia celor de la primărie.

Razvan Morosan3. Răzvan Moroşan, 25 ani, şomer, Deva-Lugoj
Îi bine că vor să supravegheze locurile de joacă, pentru că este vorba despre spaţii pentru copii şi nu ar trebui să se deterioreze. Dar în alte locuri să nu pună biosfere, numai acolo.

Dragos Oprisanu4. Dragoş Oprişanu, 27 ani, liber profesionist, Deva
Cred că merită să facă aşa ceva, decât să se apuce să asfalteze nu ştiu ce străzi, mai bine fac asta. Oricum, tot ce asfaltează se strică imediat, aşa că mai bine investesc în locurile de joacă.

Josan Paula5. Paula Josan, 33 ani, profesoară, Deva
Şi când au făcut locurile de joacă, cred că au băgat destui bani, ce mai contează dacă mai strică şi acum cu sistemele astea de supraveghere? Este un părculeţ la intersecţia Kogălniceanu cu Zarandului unde au stricat aproape tot ce era acolo, aveam carusel, un telescop, dar au fost refăcute. Mi se pare o idee bună, îi păcat să bagi atâţia bani în ele şi apoi să vină cineva să le distrugă.

Explicaţie:
biosferă – totalitatea fiinţelor şi a plantelor care trăiesc pe pământ, în apă şi în partea inferioară a atmosferei. (conform DEX)

One thought on “Locurile de joacă pentru copii din Deva vor avea biosfere

  • Ce magari sunteti, voi cei care ati luat interviurile. Nu asta era intrebarea… intrebarea era ce parere avem de instalarea unor sisteme de supraveghere foarte scumpe in parcuri. Si in plus nu aveati niciun drept sa publicati pozele celor cu care ati discutat
    Aveti acordul lor pentru asa ceva??? Sigur nu. Ar trebui sa fiti dati in judecata pentru incalcarea drepturilor, pentru bataia de joc la care ne-ati supus. Sa va fie rusineeeeee

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.