ComunitateFlash

Locuri de muncă, la cules de căpşuni, în Spania

Adriana Clej

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania, prin firma SUREXPORT.
Sunt 400 de locuri pentru femei şi 200 de cupluri pentru munca sezonieră în agricultură, fiind solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 ani, pentru recoltarea căpşunilor în campania 2018. Nu se solicită experienţă.
Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi şi 39 ore pe săptămână, împărţite în şase zile, ziua şapte este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de doi la sută impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma achită întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.
Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip care se completează la sediul AJOFM, copie act identitate, adeverinţa medicală care să certifice că solicitantul este „apt pentru muncă“.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Hunedoara, Piaţa Unirii, nr. 2, et. III, număr de telefon 0755-999.913.

2 comentarii la „Locuri de muncă, la cules de căpşuni, în Spania

 • Cu 5€/oră=40€/zi se încalcă în mod
  legislația muncii în U.E.la care statul ROMÂN se face complice prin
  INTELEGERI ilegale.Cine a controlat
  condițiile de CAZARE-MASĂ-TRANSPORT
  sau de MUNCĂ? Se muncește ZI/LUMINĂ,
  și NU 6 ore la NORMĂ,iar orele
  suplementare NU se plătesc!
  SCLAVIE !

 • Am trait sa o vedem si pe asta.
  In urmatoarea campanie politicienii o sa se laude cum au gasit ei locuri de munca pe plantatiile Europei. In conditii minunate de munca si de viata.
  Traiasca ….
  Urale si apluze.
  Doamne apara si pazeste !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura