Locul din Spania unde ești PLĂTIT să locuiești. Cei care se mută primesc 1.600 de euro pe an

Un sat din Spania, cu prețuri foarte mici la case și peisaje ului­toare, oferă străinilor 1.600 de lire sterline pe an pentru a se muta acolo! Aflat în munții din nord-vestul Spaniei, oficialii din Rubia vor suplimenta veniturile ex­patriaților cu până la 128 de lire sterline în fiecare lună.

Costul mic al vieții
Programul se adresează fami­liilor cu copii pentru a crește nu­mărul de elevi în școlile locale, iar unul dintre avantajele mutării într-un oraș mai mic este costul mult mai mic al vieții. O locuință dispusă pe trei etaje, cu o terasă imensă, o mulțime de terenuri și chiar o fer­mă este disponibilă pentru doar 95.000 de euro. Cu o populație de puțin peste 1.400 de locuitori, ex­patriații vor putea să se bucure de liniștea vieții de la sat și să câștige bani în plus în acest timp. Situat în regiunea Galicia, cel mai apropiat oraș important este Ponferrada, la aproximativ 25 km.

Localitatea ideală pentru persoanele care vor o viață liniștită
În altă parte în Spania, un alt oraș cu soare pe tot parcursul anului oferă 2.600 de lire sterline celor care se mută acolo – și chiar mai mult pentru cei care au un copil. Situat în regiunea muntoasă din nordul Spaniei, orașul idilic Ponga oferă bani tuturor celor care doresc să se stabilească definitiv acolo. Și există un bonus su­pli­mentar, mai exact, cuplurile vor primi 2.600 de lire sterline pentru fiecare copil pe care îl înre­gis­trează în oraș, potrivit presei spa­niole. Ponga este, de asemenea, o localitate perfectă dacă sunteți în căutarea unei vieți liniștite și paș­nice – cel mai apropiat oraș este la aproximativ 35 de mile distanță. Noii rezidenți vor avea la îndemână dealurile ondulate ale Asturiei, precum și plajele uimitoare pentru surfing din Costa Verde. Orașul pitoresc se află, de asemenea, în apropierea unor defileuri incre­di­bile, cum ar fi Los Beyos, potrivit TheSun. Ideal pentru iubitorii de mâncare, Ponga este cunoscut și pentru produsele sale locale de înaltă calitate, inclusiv brânza, mierea și mezelurile.