Locuinţa şefei Cancelariei Prefectului, călcată de hoţi

19 iunie 2018 | 13 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Seria furturilor de la persoane publice din reşedinţa de judeţ pare să continue. După ce locuinţa fostului primar al Devei, Petru Mărginean, a fost spartă în ziua de 1mai, acum acelaşi lucru i s-a întâmplat lui Radu Barb, fost director al ADEH, a cărui soţie, Ana Maria Barb, este şefa Cancelariei Prefectului de Hunedoara, deci o persoană publică.

Potrivit comisarului Bogan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, furtul de la locuinţa familiei Barb a fost sesizat ieri, în jurul orei 11. Apartamentul respectiv se află în municipiul Deva. ”Este vorba de un dosar de furt calificat, autorii nu au fost încă identificaţi. Se fac cercetări, au fost ridicate probe de la faţa locului. S-a pătruns prin efracţie, este clar”, a declarat Bogdan Niţu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Nici autorii spargerii locuinţei fostului edil şef al municipiului Deva nu au fost încă găsiţi.

Loading...

Comentarii (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Raluca spune:

  La ce ifose au astia nu m-ar mira sa fie doar o vrajala, doar doar mai apar si ei in presa!

 2. Raluca Năluca spune:

  De ifosele lor nu poti dormi tu la noapte!

 3. Anton spune:

  Mulți proști pe lume, faptul că sunt dotați cu imaginație au impresia că sunt și inteligenți. Raluca, dacă te simți vizată, nu e o coincidență.

 4. Dan spune:

  La astia de nu credeti, sa va dea Dumnezeu pe cum ganditi, voua familiilor voatre si copiilor vostrii! Auzi la Anton, exprimare de Bejan “dotati cu imaginatie”!

 5. Darius spune:

  Auzi, persoană publică :)))! Face cafele și poze la Prefectura. Mare personalitate!
  @Anton – multi văd, puțini pricep. Esti praf băiatule !

 6. Luiza spune:

  @Darius Ca si stii tu ce face ea acolo. Si da, e persoana publica daca nu stiai. Avfost moderator de televiziune cativa ani, deci nu vorbi daca esti pe langa.
  @Raluca ii cunosti personal sau ti ai dat seama din poze?

 7. Luiza spune:

  @Darius Ca si stii tu ce face ea acolo. Si da, e persoana publica daca nu stiai. A fost moderator de televiziune cativa ani, deci nu vorbi daca esti pe langa.
  @Raluca ii cunosti personal sau ti ai dat seama din poze?

 8. Darius spune:

  Da, stim ce face ea acolo, cam toata lumea stie :)). Mai si comenteaza pe formul asta din cand in cand. Mare valoare intelectuala, ce sa zic !

 9. Darius spune:

  Forum am vrut sa scriu, ca sa nu ai motive sa zici una alta. In afara de faptul ca e nevasta lui Barb, nu a recomandat-o nimic pentru post. A mai fost prin ceva CA-uri, tot asa, ca specialist venit din televiziune :)))

 10. Pirlea Ioska spune:

  O sa afle Fracele cinei hotul si o sa-i dea la garda urgent . E sifonul nambar uan in Deva si pe multi ia sifonat

 11. Luiza spune:

  @Darius e foarte usor sa facem judecati de valoare. Daca nu o cunosti personal eu spun cave mai bine sa te abtii.

 12. Darius spune:

  @Luiza, cine spune ca nu o cunosc personal? Nu incerca sa convingi lumea ca nu are rost. Nici o competenta pentru postul ocupat, nici dansa si nici fostul director la ADEH.

 13. Luiza spune:

  @ Darius sa lasam gargara si sa ne uitam la noi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 20.06.2018

Andrei Eugen Balha, individ din municipiul Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv pentru acuzaţia de trafic de droguri, semn...

Bulina albă, 20.06.2018

Timeea-Alecsia Băluş, absolventă a clasei a VIII-a la Colegiul Naţional „Decebal” Deva Pentru că a obţinut media 10 la Examenul...

Gura lumii, 20.06.2018

Spun gurile rele că un ales local de prin judeţ a ajuns la fundul sacului după ce a dat în...

Închide