EvenimentFlash

Locotenentul lui Passaris se împacă cu victima sa

Livia Botici

Paul Popa (foto), complicele grecului Passaris, acuzat acum opt ani, la Deva, în urma unei altercaţii, a împuşcat un tânăr, lăsându-l paralizat, mai are doar o lună până când judecătorii îi vor da sentinţa. Popa a hotărât să-i ofere bani pentru tratamente victimei sale, sperând astfel că magistraţii îi vor da o sentinţă redusă.

Mardare a fost martor

La termenul de judecată care a avut loc ieri, la Tribunalul Hunedoara, au fost aduşi cu aceeaşi escortă şi Paul Popa şi Loredan Mardare, primul în calitate de inculpat, iar al doilea fiind citat de avocatul victimei. „Nu îmi mai aduc aminte exact cum s-au desfăşurat lucrurile în urmă cu opt ani, dar ştiu că, în timpul altercaţiei din faţa barului Onix, dacă Paul Popa ar fi vrut să ne omoare pe mine şi pe Lechinţan, ar fi putut-o face cu mare uşurinţă. Cred că a vrut doar să ne intimideze. Nu îmi amintesc cum a ajuns Gabriel Duţ să fie împuşcat, nu mai ţin minte când a picat la pământ. Ştiu doar că, după ce Popa s-a urcat într-un taxi, eu cu Lechinţan şi cu Rusu l-am urcat în maşină şi l-am dus la spital”, a declarat Loredan Mardare, în faţa instanţei.

Gabriel Duţ vrea bani

După ce martorul a fost audiat, avocata apărării a prezentat instanţei faptul că familia victimei a propus ca Paul Popa să le dea bani, cu ajutorul cărora Gabriel Duţ să beneficieze de tratamente medicale. „Clientul meu a fost de acord cu propunerea mamei victimei, de a le oferi o sumă de bani, şi sper ca în acest fel, magistraţii să observe că între părţi s-a ajuns la o înţelegere, şi să ne acorde clemenţă la pronunţarea sentinţei, luna viitoare. Săptămâna următoare, vom stabili exact suma pe care el o va da familiei victimei”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, avocatul Maria Vasii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura