„Locotenenţii” lui Cozma, chestionaţi de servicii

Maximilian Gânju   

Miron Cozma (foto) şi-a anunţat prezenţa în Valea Jiului, la Petroşani, pe data de 2 decembrie, când va avea voie să intre în „capitala” Văii fără a încălca legea. Vizita fostului lider de al cărui nume se leagă mineriadele, a trezit din adormire mai toate instituţiile care se ocupă cu culegerea de informaţii.
Apropiaţii lui Miron Cozma, majoritatea pensionari în prezent, au fost deja chestionaţi „amical” de către DGIPI –fostul „2 şi un sfert” ori de către jandarmi  sau poliţie, cu privire la vizita „Luceafărului Huilei” în Petroşani. „Deja, cu unii dintre ei ne cunoaştem de la mitingurile făcute de pensionarii minieri. Şi atunci, vroiau să ştie ce avem noi de gând şi acum, la fel. Întreabă în stânga şi în dreapta de vizita lui Cozma şi dacă a zis ce va face. Păi el a spus că se întâlneşte cu prietenii şi cu rudele şi merge la Petrila, la mormântul părinţilor. Sigur nu pune de o mineriadă, pentru că nu mai are cu cine, dacă tot este să glumim”, spune unul dintre liderii pensionarilor minieri chestionat şi el.
Miron Cozma va putea intra în Petroşani şi Bucureşti după 1 decembrie, fără a risca să nesocotească decizia judecătorească care-i interzicea accesul în cele două localităţi. Cozma a primit interdicţia pe cinci ani de zile de a intra în Capitală, dar şi în Petroşani, ca o pedeapsă complementară în urma condamnării pentru mineriada din 99.

2 comentarii la „„Locotenenţii” lui Cozma, chestionaţi de servicii

  • 29 noiembrie 2012 la 6:33
    Permalink

    Miron Cozma, un roman adevarat care poate inlatura pe dictatorul Traian Basescu!Romani , pregati-ti-va!El poate schimba ceva in Tara noastra , subjugata grasiilor din UE.

  • 1 decembrie 2012 la 23:19
    Permalink

    felicitari d-lui Miron Cozma pentru ca a participat azi la ALBA -IULIA de 1 decembrie de unirea Romaniei cu Transilvania si pentru faptul ca a luat cuvantul acolo si nu orice cuvant ci unul al unui adevarat roman!vei ramane simbolul Romaniei!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare