Politica si administratie

Locomotiva Coaliției anti-Simeria, pagubă de 20.000 de euro în bugetul Simeriei

Încă puțin și Coaliția anti-Simeria va pica! Da, ne luăm rămas bun de la acei consilieri locali din Simeria care și-au bătut joc de cetățeni și de banii lor. De ce?

Fug de răspundere
Un nou episod în Consiliul Local Simeria! Este vorba de situația loco­motivei adusă de fostul primar, Emil Rîșteiu, în apropiere de magazinul Profi din oraș. Proprietarul terenului a cerut eliberarea lui, adică mutarea locomo­ti­vei dusă acolo de Rîșteiu, fără nici o apro­bare sau alte avize date de pri­mărie sau de aleșii locali din Simeria. Nu, pur și simplu așa a decis el pe vre­mea când conducea orașul. Acum, ca să fie mutată locomotiva, este nevoie de 20.000 de euro. Cine să plătească? Coaliția anti-Simeria nu aprobă nimic, deoarece ar fi ilegal și consilierii știu asta. Fostul edil Rîșteiu fuge din șe­dințele de consiliul ca să nu-și asume responsabilitatea și să fie tras la răs­pundere. Nu ne așteptam la altceva din partea lui!
Primarul orașului, Iulius Bedea, sus­ține că nu a acceptat ca mutarea uti­la­jului să fie făcută din banii simerienilor, așa cum au cerut cei de la Societatea de Administrare Active Feroviare SA.
În concluzie, o nouă șmecherie a fos­tului edil al Simeriei atrage nemul­țu­mirea simerienilor. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura