Locatarii, obligaţi să repare urgent coloanele de apă şi canalizare

Cristina Ghenea

Locatarii blocului din Deva aflat în pericol de prăbuşire sunt obligaţi ca până în această după-amiază, să-şi repare coloanele interioare de apă şi canalizare. Între timp, Primăria Deva demarează procedurile necesare efectuării expertizelor.

Prefectul judeţului, Ştefan Dezmeri, reprezentanţii Primăriei Deva, împreună cu cei de la ApaProd, Enel şi E-On Gaz, au fost ieri din noul la blocul de pe Aleea Teilor, pentru a analiza situaţia alunecării de teren şi a subsolului încă plin cu apă. Potrivit Corinei Oprişiu, administratorul public al municipiului Deva, apa va rămâne sistată, în continuare, în tot blocul. „Locatarii sunt obligaţi ca în regim de urgenţă, mai precis până mâine după-amiază (n.r. astăzi), să cheme instalatorii pentru repararea coloanelor din interiorul imobilului. Primăria trebuie să aloce circa 15.000 de euro pentru efectuarea expertizelor, bani care vor fi recuperaţi ulterior de la locatari, dacă specialiştii stabilesc că vina e a lor. Într-o săptămână, maximum 10 zile, vom primi şi expertizele tehnice, dar până atunci, monitorizăm în continuare alunecările de teren“, a declarat Corina Oprişiu.

One thought on “Locatarii, obligaţi să repare urgent coloanele de apă şi canalizare

  • 29 martie 2012 la 15:00
    Legătură permanentă

    Bine ca platim taxe pentru canalizare ,pentru apa de ploaie si noi trebuie sa mai reparam si tevile de sub bloc ,de ce nu au si cei de la apaprod o obligatie fata de cetatenii care le platesc apa care este nefiltrata ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.