Locatară pericol public, chemată în judecată

23 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie din Petrila a fost dată în judecată de către vecinii de bloc din cauza mizeriei din apartament. Oamenii au cerut instanţei să oblige pe cineva să intervină înainte ca ei să se îmbolnăvească.
„Mizeria, insalubritatea din imobilul pârâtei este greu de descris. Au făcut, atât recla­man­ta, cât şi locatarii din imobil, peste 20 de in­ter­venţii verbale şi scrise în vederea luării mă­surilor ce se impun. (…) Martora a arătat că locuieşte perete în perete cu pârâta şi poa­te spune că apartamentul este un focar de infecţie, este foarte multă mizerie şi a exis­tat pericolul ca blocul să fie aruncat în aer din cauza unei butelii deţinute de aceas­ta, că a intrat în acest imobil când pârâta a des­chis uşa şi a observat că aceasta aduce gunoaie din tomberoane în casă, provocând astfel un miros insuportabil, faptul că creşte câini şi pisici în apartament şi s-a întâmplat să găsească animale în putrefacţie agăţate pe sârma de la balcon sau îngropate în ghi­veciul de flori, că s-au făcut foarte multe de­mer­suri la instituţiile statului şi li s-a comunicat că nu pot face nimic”, se arată în dosar.
Nici intervenţiile în instanţă n-au dus la un rezultat favorabil pentru locatari, în condiţiile în care legea nu permite accesul unor per­soane în apartamentul celei reclamate, dacă ea nu-şi dă acceptul. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Eva Alzner, sportivă legitimată la LPS Cetate Deva Pentru că la finalele Campionatului Naţional pe probe combinate pentru juniori a...

Bulina neagră

Argyo Wilmuş, tânăr din Valea Jiului Pentru că fiind judecat sub stare de arest pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată...

Roata unui camion a făcut prăpăd pe autostradă

Două camioane TIR şi şase autoturisme au fost implicate luni seara într-un accident în lanţ care a avut loc pe...

Închide