Sport

Liverpool la podea, Vulturii „zboară“ din nou

Ciprian Marinuţ

Cu victorii pe linie în primele 10 etape, „Liverpool“ şi-a pierdut „perfecţiunea” în urma unei înfrângeri umilitoare, scor 1-8, în faţa celor de la Avantaje II, şi a picat pe locul doi în clasamentul seriei I a Campionatului „RealSport” de fotbal amatori. În seria a II-a, „Vulturii“ au obţinut a doua victorie în campionat, 8-1 cu Deva Pegasus Delivery.
 

Au mai rămas doar două „perfecte”
„Liverpool“ a picat, în etapa de sâmbătă, primul examen serios al stagiunii şi a ieşit din grupul select al echipelor cu maximum de puncte. „Cormoranii deveni” au rămas fără replică în faţa celor de la Avantaje II, prima formaţie cu pretenţii şi forţă întâlnită în acest sezon, fiind învinşi fără drept de apel, scor 1-8. Cei de la Liverpool au fost simple jaloane, dovadă că au marcat primul gol, abia când erau conduşi cu 5-0. „Cu Alex Mureşan în rol de dirijor şi golgheter, noi am jucat fără greşeală. Am marcat gol după gol, până la 5-0 şi, pentru că ei s-au certat între ei, întrucât nu le-a ieşit nimic, misiunea noastră a fost mai simplă”, a spus Claudiu Popa, delegatul echipei Avantaje II. „Liverpool“ are şansa de demonstra că eşecul cu Avantaje II a fost un accident sau, din contră, riscă să se afunde şi mai rău în meciurile cu „grelele” seriei, AS Electroconat şi Alfa Team Cristur, care urmează în etapele viitoare.
După eşuarea celor de la „Liverpool“, în campionatul „RealSport” au mai rămas doar două echipe perfecte, câte una în fiecare serie. Ambele au reuşit scorul etapei în seria lor, AS Electroconat 27-4 cu Sporting, iar E.F.C. Anonimii 18-1 cu Liceenii.

Au „spart“ ghinionul
Ghinionul care i-a urmărit în cele şase meciuri (din 10) pierdute la limită s-a transformat în noroc pentru echipa „Vulturii“ în partida cu Deva Pegasus Delivery Drept urmare, au reuşit cel mai categoric succes de până acum, câştigând cu 8-1, după un meci pe care l-au controlat în special după pauză. Luha (min. 8) a deschis scorul cu un şut de la marginea careului, după un corner, iar apoi Vulturii au avut trei bare consecutive prin Mincea (14) şi Ioaneş (19 şi 20), şi se părea că ghinionul le va frânge „aripile” din nou. A urmat însă un penalty obţinut de Ioaneş la o ciocnire cu portarul advers şi acelaşi Luha (20) a dus scorul la 2-0. Cu un minut înainte de pauză, Crişan a finalizat un contraatac pe care tot el l-a iniţiat, iar „Vulturii“ s-au desprins la 3-0. Deva Pegasus Delivery a clacat după pauză, iar „Vulturii“ au manevrat cu abilitate, ducând scorul la 7-0 prin Naciu (31), Stelczner (32), Stoica (38) şi Ioaneş (42). Pe final, Ioaneş (43) a deviat în propria poartă şutul lui Igna, pentru 7-1, iar Stelczner (48) a stabilit scorul la 8-1.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura