Actualitate

Litera insistă să se împace cu părţile din dosarul de înşelăciune

Natalia Bumbac

 Ieri, la Curtea de Apel Alba Iulia a avut un nou termen procesul în care Cristian Litera şi alţi trei bărbaţi sunt judecaţi pentru înşelăciune şi evaziune fiscală. De la termenul din 29 septembrie 2015, Litera a anunţat instanţa că doreşte să se împace cu părţile din dosar, până acum fiind acordate mai multe termene pentru această procedură.

„Judecarea apelului s-a amânat pentru 29 februarie pentru rezolvarea aspectelor care ţin de împăcarea cu părţile civile. În sensul în care inculpatul care a iniţiat această procedură trebuie să depună la dosar dovezile prin care s-a realizat împăcarea. Această procedură nu poate dura la nesfârşit, fiind vorba de o amânare din motive obiective prezentate de inculpat”, a precizat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
Reamintim că Litera alături de Daniel Măturar, Ionuţ Crişan şi Ionuţ Bălan au fost trimişi în judecată în 2009, pentru că, din datele anchetatorilor, ar fi înşelat peste 20 de firme din judeţ care activau în domeniul construcţiilor, creându-le un prejudiciu de peste 500.000 de lei. Cei patru au fost condamnaţi în 2013, de prima instanţă, Tribunalul Hunedoara. Atunci, Litera a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, iar ceilalţi trei au primit pedepse între trei şi şase ani de închisoare cu executare, sentinţa nefiind definitivă.

One thought on “Litera insistă să se împace cu părţile din dosarul de înşelăciune

  • Sa-i dau la m..e lui Literosu. Un praduitor de mina intii. La puscarie cu bulangiu asta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura