Listele candidaţilor liberali pentru parlament sunt aproape gata

05 irimie mihai primar soimus (10)Sorina Popa

Lista candidaţilor PNL suferă modificări aproape în fiecare zi. Acum, după ce primarii liberali s-au întâlnit au decis ca Marcel Goia, edilul şef de la Haţeg să fie pe locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaţilor. Goia este o surpriză, pentru că locul acesta ar fi trebuit ocupat de primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui. Însă, acesta a fost scos din listă, după ce a criticat în presă organizaţia de partid.
Furdui a fost până acum unul dintre cei mai vehemenţi liberali împotriva fostei conduceri judeţene, declarând în repetate rânduri că vrea să atace un post de deputat la alegerile generale din decembrie. Sondajele comandate de PNL Hunedoara au demarat, însă listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat par să fie deja conturate. Astfel, potrivit primarului comunei Şoimuş, Mihai Irimie (foto), preşedintele interimar al organizaţiei PNL Deva, pe locul întâi la Camera Deputaţilor este, clar, Lucian Heiuş, locul al doilea se dispută între Carmen Hărău şi Dorin Gligor, pe locul al treilea este situat Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg, pe locul al patrulea va fi consilierul judeţean Oana Frânc, purtătorul de cuvânt al PNL Hunedoara, pe locul cinci, Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior. Pe lista candidaţilor mai figurează şi Adrian David, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean.
La Senat, propunerile pentru locul întâi sunt deputata Carmen Hărău şi Dorin Gligor. Se ştie, un loc eligibil pe liste trebuie să revină unui fost membru al PDL. În aceste condiţii, totul se pare că se va lămuri cu ocazia vizitei celor doi lideri ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, la serbările de la Ţebea din 11 septembrie. Atunci, probabil se va decide care dintre cei doi va candida pentru Senat şi care pentru Camera Deputaţilor. „Noi, primarii, am hotărât ca locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaţilor să fie ocupat de edilul din Haţeg, Marcel Goia. Este decizia noastră şi sunt sigur că este una bună”, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş, preşedinte interimar al PNL Deva.

9 comentarii la „Listele candidaţilor liberali pentru parlament sunt aproape gata

 • 8 septembrie 2016 la 7:28
  Permalink

  PNL PARTID DE HOTI!

 • 8 septembrie 2016 la 7:29
  Permalink

  ATI FURAT JUDETUL! DNA-UL VA ASTEAPTA!

 • 8 septembrie 2016 la 7:32
  Permalink

  Partidul care a pus judetul pe harta rusinii.

 • 8 septembrie 2016 la 7:34
  Permalink

  Ba nebunilor!pai daca o puneti pe duamna hunedorenii mei patiti ca la alegerile lo ale….adica nu ve-ti mai avea parlamentar.

 • 8 septembrie 2016 la 9:04
  Permalink

  Am fost Liberal din 1992.
  Nu recunosc aceste personaje.
  Nu-i voi vota.
  Pe nici unul.
  Traseisti.
  Oportunisti.
  Aroganti.
  Cel mai rau, nu sunt liberali.
  Am zis.

 • 8 septembrie 2016 la 10:11
  Permalink

  NU MAI CANDIDATI, NU ARE NICI UN ROST, NU VETI REUSI VA URASTE LUMEA A-TI DISTRUS JUDETUL DNA DNA DNA

 • 8 septembrie 2016 la 12:05
  Permalink

  Cu partidu’ nostr-un frunte, ve-ti avea “succesuri” multe, mai ales tovarasa Harau si purtatoarea de cuvant, Franc.

 • 8 septembrie 2016 la 15:43
  Permalink

  Este trist ce se întâmplă cu PNL Hunedoara?! La modul cel mai sincer, după dezastrul de la alegerile locale chiar s-a sperat la o schimbare în PNL, care nu a venit…TRIST !!! Da, intradevar sunt vehiculate nume noi….dar luați de la PSD?! Va da-ți seama ce înseamna PNL Hunedoara?!. Si-au îndepărtat proprii membrii ca sa fie promovați cei de la PSD, nu mai au nici un fel de recunoștință ptr. membrii PNL!?. Din păcate, același gen de oameni oportuniști și aroganți,ca și vechii Tâmpau, David, Antal etc…o sa i voteze naiba în toamna!

 • 8 septembrie 2016 la 15:54
  Permalink

  Perfect spus! PNL trebuia sa fie o alternativa serioasa la PSD! Se aștepta sa se facă reforma în PNL la organizațiile cu probleme, au lăsat-o asa ptr. ca noua conducere îi convine sa nu facă valuri, ca nu are cine sa i ajute la toamna!
  Sa se vadă ăștia noi de la PNL,cu saci în căruța! La naiba cu principii, valori, competenta, nu i definește pe ei asta! Sa prindă posturi acolo la Parlament!
  Nu mergem sa votam asemenea oameni!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aleşii locali răspund pentru actele adoptate dacă nu au aviz de legalitate

Un proiect de lege care prevede ca aleşii locali să răspundă pentru actele pe care le emit, dacă acestea nu...

Costel Avram nu vrea parlamentar

Numele directorului de la operatorul de apă şi canal din Valea Jiului, Costel Avram (foto), a fost vehiculat în ultima

Bulina neagră 8.09.2016

Marius Usturoiu, administratorul agenţiei de turism Mareea din Deva

Închide