Liderul PSRO Hunedoara, în costumul lui Adam la o „feciorească“ în Elveţia

05 foto articol Razvan Mares IMG-20160613-WA0002Maximilian Gânju

O fotografie cu liderul hunedorean al partidului înfiinţat de Mircea Geoană, într-o ipostază nu tocmai fericită, face înconjurul Internetului. Răzvan Mareş (foto, primul din stânga) spune că imaginea nu este trucată, dar nu consideră că este ceva compromiţător.
Câteva imagini de la o „feciorească“ la care a luat parte şi liderul PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, precum şi Alin Suciu (foto, primul din dreapta), secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSRO, în Elveţia, au apărut în spaţiul public iar liderul organizaţiei judeţene a partidului a fost surprins într-o ipostază pe care mulţi nu ar găsi-o tocmai potrivită pentru imaginea de politician. Astfel, Mareş apare în pielea goală alături de alţi trei prieteni cu care a mers, la relaxare, în Ţara Cantoanelor.
„Într-adevăr nu sunt poze trucate, iniţial eu am crezut că sunt poze trucate. Nu apar în pielea goală, este într-un cadru privat între prieteni şi nu consider că este o poză compromiţătoare. Este o poză normală între prieteni, după o zi de schi, făceam un jacuzzi. Este viaţa mea privată, a fost făcută în Elveţia, la schi. Acolo nu sunt atât de inhibaţi oamenii ca la noi în ţară, e o poză care nu ştiu cum a apărut în mediul public. Este o poză între prieteni şi dacă cineva a considerat că trebuie să o dea, foarte bine. Nu mi-e ruşine cu absolut nimic din ce am făcut“, a declarat Răzvan Mareş, preşedintele PSRO Hunedoara. Acesta conduce organizaţia hunedoreană a partidului înfiinţat de Mircea Geoană de la finele anului 2015.

7 comentarii la „Liderul PSRO Hunedoara, în costumul lui Adam la o „feciorească“ în Elveţia

 • 14 iunie 2016 la 11:40
  Permalink

  Asa o sa mergeți si la pușcărie la duș, cate 4

 • 14 iunie 2016 la 11:40
  Permalink

  Compromițătoare nu este dar are o doză mare de indecență. Dacă respectivul nu ar fi lider politic atunci nu ar fi nimic. Și viața privată a unui lider politic face parte din imaginea sa. Răzvan Mareș are cumva pretenția că poate fi dr. Jekyl și mr. Hyde în același timp ? Adică poate fi noaptea hoț și ziua om cinstit ?

 • 14 iunie 2016 la 13:25
  Permalink

  Bine zis Coriolan. Daca s-a dat cu Mircia inseamna ca se aseamana. Rusineeeee

 • 14 iunie 2016 la 19:36
  Permalink

  O poza reusita, nimic indecentc. Viata e frumoasa si merita traita.

 • 14 iunie 2016 la 20:27
  Permalink

  Nu e indecentă ? Așa este. E foarte indecentă, lLa fel ca imaginea lui Mircia Muntean plin de sânge, cu câinele în brațe. Imagini penibile.

 • 16 iunie 2016 la 3:23
  Permalink

  Margan l-a fotografiat pe asta si l-a dat in primire …

 • 16 iunie 2016 la 16:15
  Permalink

  ,,fofo ciupercaru,, se vwde ca esti sluga lui Perasifon. Maninci c….t. Margan n-are nici o tangenta cu liderul Pdsro. Esti un bulangiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare