Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, susţine că hunedorenii au parte de dezinformări marca PNL. „Liberalii promit marea cu sarea, dar în final, nu fac nimic”

16 iulie 2014 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popaconferinta psd (27)

Social-democraţii din judeţ susţin că liberalii hunedoreni nu ştiu să îşi respecte foştii parteneri de guvernare. Ei nu ştiu să piardă şi, ca atare, îi atacă necontenit pe social-democraţi. Poate asta vine ca un răspuns la faptul că mulţi directori PNL de la deconcentrate şi de la alte firme de stat, sunt încă pe posturi.
A demascat, cu documente, minciuna
Ieri, preşedintele Organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a ieşit la rampă şi i-a contraatacat pe foştii lor parteneri de coaliţie, cu documentele pe masă. Nistor îi acuză pe liderii liberali hunedoreni că nu joacă cinstit şi că dezinformează non-stop cetăţenii, în speranţa că vor recâştiga voturile lor. Liderul social-democrat a declarat că în presa deţinută de şeful liberalilor din judeţ şi în cea controlată de aceştia se împroaşcă cu noroi, fără dovezi, evident, în PSD. Laurenţiu Nistor a declarat că se află în posesia unor fotografii în care apar jurnalişti care se pretează la asemenea atacuri şi care îşi primeau banii pentru acest lucru în spatele Casei de Cultură din Deva.
Deputatul social-democrat l-a acuzat, tot ieri, în conferinţa de presă, pe vicepreşedintele filialei judeţene a PNL şi, totodată a Consiliului Judeţean, Tiberiu Balint, spunând că acesta minte cu neruşinare. „Vicepreşedintele Tiberiu Balint, care este specialist în dezinfomare marca PNL, a declarat recent că primarul Orăştiei, Ovidiu Bălan, nu a acceptat să transfere Casa de Cultură din municipiu, Consiliului Judeţean, în vederea modernizării ei. Ca să vedeţi cum se minte, marca PNL. Total fals. Noi, cei de la PSD nu dezinformăm cetăţenii, cum o fac liberalii. Noi venim cu documente cu care demonstrăm că ei mint. Astfel, în 6-7 iulie, liberalii au trimis o adresă la toate sediile PSD, dar au acoperit data de expediere din CJ. De fapt, adresa către primarul Orăştiei a fost trimisă în 9 iulie şi ea a ajuns în 11 iulie la Primăria Orăştie. Deci, cum poţi spune că Ovidiu Bălan nu a acceptat transferul, cu patru zile înainte de asta, când el nu primise încă hârtia respectivă ? E rea voinţă. Probabil că, vrând să mai câştige ceva din ce au pierdut după ruperea USL, vin cu dezinformări marca galbenă”, a declarat Laurenţiu Nistor.
„Nu facem numiri de directori”
„Văd prin presă că se anunţă că PSD Hunedoara vrea postul lui Lucian Heiuş, de director general al Finanţelor Publice Timiş. Nu ne ocupăm cu numiri pe posturi şi nu ne dorim acest post. Nu ne-am gândit la asta. PSD nu se ocupă cu numirile directorilor la deconcentrate, e treaba ministerelor de resort”, susţine liderul PSD Hunedoara.
„Mai vin liberalii cu o altă dezinformare, crezând că mai păcălesc pe cineva. Spun că sunt supăraţi foc pe conducerea CEH, pe directorul Termocentralei Mintia. Asta, pentru că podul de peste Mureş intră în reabilitare şi el nu ar fi de acord să lase să se devieze circulaţia pe podul de la Mintia. O nouă minciună marca PNL Hunedoara. Liberalii spun că PSD şi directorul Termocentralei Mintia se opun devierii, iar şoferii trebuie să ocolească pe la Bălata.
Cei de la liberali, preşedintele, vicepreşedintele, că nu se mai ştie cine comandă şi cine execută, dar laboratorul funcţionează la fel de prost, spun că PSD şi directorul Termocentralei Mintia se opun acestei acţiuni. Numai nişte oameni nebuni pot spune aşa ceva. Circulaţia pe podul de la Mintia este liberă, nu există nici o oprelişte şi conducerea CEH nu s-a împotrivit devierii circulaţiei”, a adăugat liderul pesediştilor din judeţ.
„La fel ca promisiunea cu aeroportul”
Nistor a mai afirmat că o altă minciună este anunţul făcut de conducerea CJ Hunedoara, cum că se va face o legătură a Devei cu autostrada. „Cei care şi-au dat avizul ca Deva să nu aibă intrare pe autostradă au avut orbul găinii, se pare. O altă dezinformare văd acum că a apărut legat de faptul că din fondurile proprii Consiliului Judeţean, Deva se va lega de autostradă. O altă minciună marca galbenă. De ce nu o leagă? De ce ne mai cer sprijinul? Se întâmplă la fel ca atunci când s-a promis că, într-un mandat şi jumătate, Deva va avea un aeroport”, a spus liderul social-democraţilor hunedoreni.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Un cetatean spune:

  Domnule nistor , asa de bine mintiti dumneavoastra incat chiar credeti ca e adevarat ce spuneti. De ce domnul Balan nu a fost de acord cu preluarea de catre apaprod a retelei de apa si canal din orastie si aferent orastiei? Se moderniza totul pe fonduri europene nu pe bugetul propriu al orastiei,nu era bine pt dumneavoastra ca pierdeati banii pr care ii furati pt PSD nu? Sunteti unul dintre cei mai mari mincinosi din tara asta,asa ca va rugam noi cetatenii taceti din gura si vedetiva de sedintele de guvern la care oricum nu aveti activitate.

 2. Constantin Mitran spune:

  Domnule Nistor, sa va dea Dumnezeu dupa cum faceti!
  Spun asta pentru ca asa ar trebui sa fie pe pamanat.
  Spun asta, pentru ca va stiu de mai bine de zece ani si stiu cam tot ce ati facut. Il stiu si pe Molot tot cam de pe atunci si stiu ce a facut si el. Nu pot sa ii fac si dumnealui aceeasi urare ca s-ar supara!
  Domnule Nistor, aveti puterea si acum e momentul sa faceti tot ce puteti ca sa ne fie si noua putin mai bine. Lasati jihadul (lor) deoparte ca e doar sare in ochi aruncata de un partid muribund care a pierdut totul. Concentrati-va pe ceea ce se poate realiza iar atunci cand se va trage linie nu va fi nevoie sa faceti jihad. Oamenii va vor strange mana in loc sa li se faca greata cand va vad pe strada.
  E parerea unui om.

 3. Constantin Mitran spune:

  Pentru “un cetatean” Vezi ca deputatii au activitate in Camera Deputatilor iar in Guvern sunt altii.

 4. Adriana Vasiu spune:

  PNL-ul este partidul care fura si a furat tara. Acuma cu PSD-ul la guvernare se simte putina miscare in tara… TOTI fura, dar acestia cu bun simt.

 5. Un cetatean spune:

  Psd-ul a stat cel mai mult la guvernare deci a furat cel mai mult domnilor, cat despre deputati stai linistit ca stiu in ce camera isi desfasoara activitatea, si e la fel activitatea domnului Nistor 0%

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Totuşi, chinezii vin la Termocentrala Mintia!

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Aurel Niculescu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că negocierile cu compania...

Marta Mate, inspector şcolar adjunct

Echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean s-a completat. Astfel, de ieri, Marta Mate revine pe postul de inspector şcolar...

Berbeceanu şi Mureşan, trimişi, concomitent, în judecată

Ieri, DIICOT – Structura centrală, a anunţat trimiterea în judecată a comisarului şef Traian Berbeceanu (foto stânga), fostul şef al...

Închide