Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, spune că urmează un cutremur devastator în PNL Hunedoara. Nistor: „Moloţ, marele mincinos, ţeparul nr. 1 al judeţului”

4 septembrie 2014 | 8 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

laurentiu nistor8Sorina Popa

„Nu vă luaţi după toţi liliecii din politica hunedoreană, cum sunt Mircea Moloţ, Tiberiu Balint sau fostul director de la Termoelectrica, Florin Mârza. Ei vorbesc doar noaptea, pentru că ziua le este ruşine să o facă. Ei au făcut eforturi deosebite, prin interpuşi, astfel ca la Complexul Energetic Hunedoara să nu se semneze contractul de investiţie cu chinezii. Liliecii nu au câştigat, însă”, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), liderul social-democraţilor hunedoreni.
„Moloţ a furat 14 primari de la PSD, în 2006”
„Mircea Moloţ, adică MM2, marele mincinos, marele mistreţ, cum vreţi să-i spuneţi, vine şi de data asta să-i dezinformeze pe hunedoreni. El are nesimţirea să strige în gura mare că Ordonanţa privind migrarea aleşilor este soluţie imorală. Am venit documentat în faţa dumneavoastră. Vreau să vă informez că, în 2006, Moloţ, marele mincinos a furat de la PSD 14 primari din cei 33 pe care îi avea PSD Hunedoara, după alegerile locale din 2004. Şi, acum vine Moloţ să spună că noi vrem să-i furăm primarii. Este trist că oficiosul judeţean al liberalilor îşi permite să scrie că primarii hunedoreni sunt umiliţi public de această ordonanţă. Nu cred că vreun primar poate fi umilit public de ordonanţa respectivă. PSD nu vrea să fure primari. Noi, cei din PSD, ne-am gândit la cei care nu se mai regăsesc în vechea Alianţă, dar au candidat pe listele USL. Nu mă interesează migrarea aleşilor locali. Dacă cineva se gândeşte să vină spre noi, vom analiza fiecare situaţie în parte. Aşa că Moloţ să se lase de apucăturile de mistreţ. De ce îi e frică lui MM2 de această ordonanţă? El a spus că ea va fi ca un bumerang pentru PSD. Nu mi-e frică, n-o să fie nici un bumerang”, a declarat Laurenţiu Nistor.
„Să moară de ciudă licuricii”
„Vom analiza cererile celor care vor să vină la noi. Între timp, Marele mincinos, Mircea Moloţ, secondat de copilul de suflet, Tiberiu Balint, acuză aiurea. Moloţ îl plimbă pe Balint ca pe un copil înfiat şi vrea să-i dea şi postul de preşedinte al CJ. Să vedem dacă îi dă şi averea. Numai că postul respectiv nu îl dă MM2, ci electoratul. Dacă crede că ordonanţa este un bumerang pentru PSD, se înşeală. Pe de altă parte, la ultima şedinţă a PNL s-au certat ca chiorii. Se ceartă cu unii dintre ei, în special cu Costel Avram, cum că el a declarat că are prieteni în PSD. Dacă este aşa, o să-i ajut. Şi, o să-l contactez pe Costel Avram şi o să-i propun să fie contracandidatul lui Balint la preşedinţia CJ. Ca să moară de ciudă licuricii. Vă spun acum, este începutul unui cutremur devastator în PNL Hunedoara”, a adăugat liderul social-democraţilor din judeţ.
Laurenţiu Nistor a mai afirmat că preşedintele CJ îi tot spune Moş Ţeapă: „Moloţ îmi spune Moş Ţeapă. Niciodată nu am dat vreo ţeapă cuiva. Dar, ţeparul nr. 1 al judeţului Hunedoara este Mircea Moloţ. S-a demonstrat asta prin declaraţiile celor care au lucrat cu Consiliul judeţean, al primarilor. Cu cuvântul moş sunt de acord, că am o vârstă. Însă, Moloţ e mai moş decât mine, pentru că e mai bătrân”.
“Nu a făcut nimic pentru Valea Jiului”
Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, a mai declarat că  Mircea Moloţ spune în Valea Jiului că regretă că l-a sprijinit pe liderul social-democrat. „Cine credeţi că îl va primi pe MM2 în PSD? El spunea că îşi taie venele pentru Crin. Şi, acum a dat de pământ cu Antonescu. Moloţ este cel mai mare trădător al liberalilor. Regret profund că pe toate scenele din judeţ am fost cu Moloţ, i-am ridicat mâna şi le-am spus alegătorilor să-l voteze. Recunosc că m-am înşelat. Voturile din Valea Jiului l-au făcut preşedinte al Consiliului Judeţean. Şi PSD-ul. Valea Jiului a fost mană cerească pentru el. Dar, el nu a făcut nimic pentru cei din Valea Jiului”, a afirmat Nistor.

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. alin spune:

  Tovarasul Nistor asa vorbesti tu despre prietenul tau Molot.Nu impreuna ati rezolvat multe in interes personal.

 2. ARDELEAN adevarat spune:

  Mosule, … Sa nu faci drekului vreun infarct! Ce te ofticasi asa ? Toti sunteti niste lepre . Cine voteaza un moldovean parvenit – zis Costelus ? Bai neica nima’ nici PSD-ul nu mai e ce a fost. In toata Romania investitiile in infrastructura din timpul lui DOTTORE sunt ZERO, ca si voi. Dupa ce Iliescu a distrus Romania voi trebuia sa dispareti din istorie. Scoateti-va ochii comunistilor, cei cu Carnete ROSII. Huoooooooooooooooo !!!
  Ce ai facut tu mai trandavule pentru judet ??? Marica mai traieste ??? HOTILOR

 3. Eu spune:

  Sunteti PENIBILI amandoi!
  V-ati tinut de mana si v-ati mozolit in public cand va iubeati in draci si acum dati cu balega unul in celalalt.

  Ce ar fi sa va dati demisia amandoi si sa lasati oameni verticali sa se afirme, nu cei ca voi care ling si scuipa, scuipa si ling.

  Gretosilor!

 4. C. Mitran spune:

  Domnule Nistor, felicitari! Aratati ca nu va este frica de Molot. Sunteti singurul din acest judet, care are curajul sa il infrunte pe acest om pe fata. Inca odata: felicitari!

 5. C. Mitran spune:

  Bravo domnule Nistor. Esti singurul om din judet care ii spune adevarul in fata lui Molot. felicitari!

 6. ppp spune:

  Intoarce-l si pe partea cealalta si mai dai o limba in C.u.r….hai ca sunteti penibili daca a-ti ajuns sa i-l felicitati pe Nistor

 7. Hategan spune:

  Nimic nou sub soare, Mesagerul si Mitran pupa-n *** PSD ul. Cat despre Molot si Nistor , doi comunisti batrani.

 8. Moise Nicoară spune:

  Nefericitul de Purcel (Moloţ) este cel mai mare netrebnic al vieţii publice hunedorene începând cu 1989. Laurenţiu Nistor e un om de cuvânt.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rîşteiu: Fără PSD, Moloţ nu ajungea preşedintele Consiliului Judeţean

Primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că PSD în judeţul Hunedoara a făcut...

Avram recunoaşte oficial: vrea să devină senator!

Surpriză de proporţii în tabăra PNL Hunedoara, unde un potenţial candidat la şefia CJ Hunedoara şi-a schimbat planurile. Coordonatorul PNL...

Sâmbătă, la Poieniţa Voinii, „Sărbătoarea Pădurenilor – Drăgan Muntean”

Sâmbătă, 6 septembrie, va avea loc “Sărbătoarea Pădurenilor – Drăgan Muntean”, la Poieniţa Voinii. Manifestările acestei tradiţionale sărbători vor începe...

Închide