ActualitateFlashPolitica si administratie

Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Avem datoria să le demonstrăm hunedorenilor că nu s-au înșelat că ne-au votat

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor (foto) a câ­ș­tigat un nou mandat de președinte al organizației județene Hunedoara a PSD. El a fost ales la conferința județeană a PSD Hunedoara, la care a participat și premierul Marcel Ciolacu, mai mulți miniștri și lideri de la centru ai partidului.

„Suntem o forță puternică!”
Laurențiu Nistor a declarat la întâlnirea social-democraților că „organizația noastră nu a pierdut nici o alegere. Am câștigat pentru PSD. Vă cer, dragi colegi, să ne mo­bilizăm exemplar pentru alegerile din 2024. Este dreptul meu să anunț că, în 2024 vreau să fiu mai des în Parlamentul României, în guvern, ca președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Suntem o forță puternică! Avem datoria să le demonstrăm hunedorenilor că nu s-au înșelat că ne-au votat”.

„Vi se cere șpagă, sunați la 112!”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Deva, întrebat despre corupţie şi darea de mită, că face un apel – cui i se cer bani să sune la 112, să se ducă la procurori. „Eu nu dau nici o şpagă”, a replicat Ciolacu, atunci când a fost întrebat de MESAGERUL HUNEDOREAN de­spre corupţie. Premierul a adăugat că îi în­deamnă pe toţi să lupte contra corupţiei. „Să vină să îi ia! Şi pe cei care dau şi pe cei care cer. Avem avertizorii publici, legea trecută, jalon în PNRR. Fac un apel la toată lumea: cui i se cer bani să sune la 112, să se ducă la pro­curori. Nu poate un prim-ministru singur sau un guvern să realizeze acest lucru. Haideţi să fim solidari, să spunem a venit T zero. Hai să o facem. Nu am nici o problemă”, a afirmat Marcel Ciolacu, la conferinţa de presă ce a avut loc după alegerile din organizaţia județeană Hunedoara a PSD. (S.P.)