Liderul liberalilor hunedoreni vrea capul şefului de la Pensii

05-florin-roman-5-794x527Sorina Popa

Preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman (foto), i-a cerut, ieri, într-o conferinţă de presă, directorului Casei Judeţene de Pensii, să facă un pas înapoi şi să lase pe altul care poate duce la bun sfârşit procesul de recalculare a pensiilor.
„Domnul Toma (n.r. – Ilie Toma, directorul Casei Judeţene de Pensii Hunedoara) trebuie să facă un pas înapoi, deoarece nu a fost în stare să recalculeze pensiile a aproape 7.000 de hunedoreni. Din septembrie ar fi trebuit să înceapă plăţile pensiilor mărite, dar ele nu au fost nici măcar recalculate. Directorul de la Casa de Pensii Hunedoara spune că nu are softul necesar. Legea trebuia pusă în aplicare deja de ceva vreme. Domnul Toma nu le plăteşte oamenilor drepturile cuvenite. Nu e posibil aşa ceva. Dacă el nu e în stare, să plece de pe post. Să facă un pas în spate, dacă îl depăşeşte această problemă”, a spus Florin Roman, liderul interimar al liberalilor hunedoreni.
Pe de altă parte, Roman a mai afirmat că are rezultatele brute ale sondajelor efectuate pentru a finaliza lista de candidaţi PNL pentru Parlamentul României. „Săptămâna viitoare finalizăm listele pentru alegerile generale. Vrem să avem liste serioase şi nu să ne prezentăm cu oameni care nu se ridică la nivelul aşteptărilor noastre. Vrem pe liste oameni serioşi, cei mai buni liberali pentru Parlament. Lucian Heiuş, care pleacă din pole position pentru Camera Deputaţilor este candidatul liberal cel mai bun, ca profesionist. De săptămâna viitoare, trecem la întâlniri ale candidaţilor cu organizaţiile locale, apoi pe zone, iar în campania electorală fiecare lucrează în localităţile lor”, a adăugat preşedintele interimar al PNL Hunedoara.

5 comentarii la „Liderul liberalilor hunedoreni vrea capul şefului de la Pensii

 • 8 septembrie 2016 la 21:59
  Permalink

  Vine un pedelist care a taiat pensiile tuturor romanilor sa ii de lectii domnului Toma? Rusine basistule!

 • 8 septembrie 2016 la 22:00
  Permalink

  Toti habarnistii vorbesc. Da domnule Roman, Heius a mai plecat din poale si a castigat , NU! Vai steaua voastra!

 • 9 septembrie 2016 la 8:03
  Permalink

  Ai venit sa stingi lumina la pnl!

 • 9 septembrie 2016 la 9:43
  Permalink

  Oricine are dreptul sa vorbeasca de pensii , dar nu PDL ul.
  Guzgan rozaliu, meri la oi ma !

 • 9 septembrie 2016 la 17:12
  Permalink

  A venit un ,, ipocrit ” de Alba , vorba lui Tampau pentru care toti cei care-l incomodeaza , se adreseaza cu acest adjectiv sa faca ordine in judetul Hunedoara. Ce resurse umane slabe are PNL Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare