Liderii, refuzaţi la amicale

Ciprian Marinuţ

Titlul de campioană de toamnă al Ligii a  IV-a s-a dovedit nefavorabil pentru Minerul Uricani, întrucât echipele din Valea Jiului s-au ferit să dispute meciuri de verificare cu „rosso-nerii”.
 

Numai Aninoasa are curaj
Antrenorul Vasile Scurtu susţine că Minerul Aninoasa este singura echipă „vecină” care a acceptat  să joace meciuri de verificare cu formaţia sa. „Unica echipă din zona noastră care a avut curaj să joace cu noi în meciuri de pregătire este Minerul Aninoasa. În rest, toate formaţiile ne-au refuzat. Nu ştiu de ce se feresc de noi… Probabil, că se tem, altfel nu îmi explic. Noi ne pregătim pe ascuns, ne vedem de treabă şi nu vom renunţa la prima poziţie, vom lupta până la final”, a afirmat tehnicianul Vasile Scurtu. Antrenorul susţine că va miza pe acelaşi lot de jucători şi în retur, întrucât nu s-a efectuat nici un transfer în această iarnă, deoarece gruparea nu are nevoie de întăriri. „Nu a venit nimeni, nu a plecat nimeni. Avem acelaşi lot de jucători din tur şi pe el vom paria şi în partea secundă a campionatului, a declarat tehnicianul.

Vor să se amâne returul
Antrenorul liderei Ligii a IV-a e de părere că dacă starea vremii nu se va îmbunătăţi şi iarna va rămâne la putere în sudul judeţului, startul returului ar trebui să se amâne. „La ultima şedinţă a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, am fost informaţi că în cazul în care va continua să ningă, returul se va amâna. Ar fi bine, pentru că este aproape imposibil să jucăm pe terenuri acoperite de zăpada, sau îngheţate”, a declarat Vasile Scurtu, antrenorul Minerului Uricani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.