Sport

Lidere adevărate, medaliate la golaveraj

Ciprian Marinuţ

Echipele E.F.C. Anonimii, Alfa Team Cristur, Primavera Design şi Liverpool au câştigat, detaşat, cele patru grupe ale SuperLigii „RealSport” de Fotbal Amatori Deva. Faţă de succesul clar al liderelor, lupta pentru locurile doi şi trei a fost pe muchie de cuţit, dovadă că departajarea s-a făcut la golaveraj, în trei dintre cele patru grupe.
 

Anonimii – perfecta, Pera BMW – surpriza
Cel mai bun parcurs în grupele „SuperLigii” l-a avut E.F.C. Anonimii. Formaţia „dirijată” de Alin Petraş (Ticeru) a câştigat toate cele opt meciuri disputate şi a obţinut maximum de puncte, fiind singura echipă perfectă din această fază a competiţiei. Şi celelalte lidere din grupe, Alfa Team Cristur, Primavera Design şi Liverpool, au câştigat câte şase dintre cele opt meciuri disputate şi s-au instalat lejer pe primele locuri. În schimb, lupta pentru poziţiile doi şi trei de pe podium a fost „la baionetă”,  în trei grupe (A,B, şi C),  iar departajarea s-a făcut la golaveraj. Surpriza din această perspectivă a oferit-o echipa Pera BMW, care s-a clasat pe locul II, înaintea celor de la Avantaje II, graţie victoriei cu 39-1 din ultima etapă. Echipele clasate pe locurile patru n-au avut pretenţii mai mari de atât, cu excepţia celor de la Grawe, care au picat pe ultima poziţie calificantă tot la golaveraj.
Tragerea la sorţi a optimilor de finală se va face în data de 20 aprilie. Echipele de pe locurile I vor fi în urna A şi vor fi împerecheate cu cele de pe locurile IV, care vor forma urna D, iar cele de pe poziţiile II vor fi în urna B şi vor avea ca adversare formaţii de pe locurile trei, din urna C. Nu vor putea fi adversare în optimi două grupări care au fost în aceeaşi grupă în SuperLigă. În etapa optimilor, se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Cupa Paştelui la RealSport
Campionatul „RealSport” îşi va întrerupe activitatea în următoarele două week-end-uri. În perioada 15-17 aprilie,  Clubul Sportiv „RealSport” organizează turneul de minifotbal amatori „Cupa Paştelui”, iar în următorul final de săptămână, este pauză, întrucât va fi „Sărbătoarea Învierii”. La „Cupa Paştelui”, au fost invitate 16 echipe din Deva, Hunedoara, Braşov, Oradea, Sibiu, Craiova şi Alba. Turneul va începe în data de 15 aprilie la ora 20.00, când va avea loc tragerea la sorţi a celor patru grupe. Meciurile din cadrul grupelor sunt programate sâmbătă, 16 aprilie, începând cu orele 10.00, iar duminică, 17 aprilie, vor avea loc  sferturile de finală, semifinalele, finalele şi meciurile pentru locurile 5-8. Vineri şi sâmbătă seara, toţi participanţii sunt invitaţi la un super-party privat, la un club din Deva. Premiile pentru acest turneu sunt în valoare de 6.000 de lei: locul I – 2.000 de lei, cupa, diplomă, medalii şi un miel; locul II – 1.000 lei, cupa, medalii, diplomă şi un iepuraş; locul III – 500 lei – cupa, medalii, diplomă şi ouă roşii. Următoarea etapă în campionatul „RealSport” se va disputa în 30 aprilie şi 1 mai.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.