Sport

Lidera a rămas fără „curent”

Ciprian Marinuţ

A.S. Electroconat, lidera autoritară a seriei I a Campionatului „RealSport” Deva, a suferit prima înfrângere, pe terenul de joc, şi a fost detronată de pe locul întâi, după prima etapă din 2011 a celei mai populare competiţii de fotbal amatori din judeţ. Performera rundei este echipa Avantaje II, cea care a dispus cu 3-1 de „electricieni” şi a devenit noua lideră a campionatului.

Absenţe costisitoare

Fără câţiva dintre cei mai tehnici şi valoroşi componenţi ai lotului, AS Electroconat a fost în imposibilitatea de a-şi menţine supremaţia şi în noul an. „Electricienii” au jucat fără aplombul obişnuit în derby-ul cu Avantaje II, din prima etapă a anului 2011, şi au fost învinşi cu scorul de 3-1. Acest prim eşec suferit pe terenul de joc în actualul sezon, coroborat cu înfrângerea la masa verde, de acum trei etape, i-a costat pe cei de la AS Electroconat pierderea locului I în favoarea echipei Avantaje II.

Pe urmele tatălui

Echilibrul primei reprize a fost stricat de Apostol, care a deschis scorul pentru Avantaje II, în minutul 14, şi de ratările atacanţilor de la Electroconat, care au ţintit de două ori bara. Verdictul partidei l-a dat după pauză inspiraţia tânărului atacant de la Avantaje II, Gabi Constantin (foto), fiul antrenorului cu acelaşi nume de la Mureşul Deva. Constantin jr. a dus scorul la 2-0 în chiar primul minut al reprizei secunde, când a deviat la colţul scurt un corner executat de Simion. Petrişor (27) a relansat meciul, marcând cu o torpilă superbă, golul de 2-1, însă cu şase minute înainte de final, acelaşi Constantin jr. a marcat, cu un şut din unghi, golul de 3-1.

Golgheterul primei etape din 2011 din cadrul Campionatului „RealSport” este Andrei Goran, transferat recent la Grawe Deva. Acesta a marcat cinci goluri în partida câştigată de formaţia sa cu scorul de 11-6 contra echipei D.P.D. şi va fi răsplătit cu o diplomă şi o spălare gratuită a maşinii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura