EvenimentFlash

Lider sindical, ameninţat cu moartea

 

 

03lacatasDana Istudor

Preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş (foto), susţine că a primit o serie de ameninţări cu moartea de la persoane necunoscute şi, de aceea, a depus o plângere la poliţie. Lacataş crede că în spatele atacurilor ar fi PSD Lupeni.

A solicitat schimbarea directorului CNH
„Îmi este teamă. Am spus-o de mai multe ori. Aceşti oameni nu se dau în lături de la nimic şi dacă a fost atacată familia mea, sigur nu se vor opri. Eu sper ca Poliţia să fie foarte atentă la chestiunea aceasta”, a declarat Lacataş. Poliţiştii din Petroşani au înregistrat plângerea şi au demarat cercetările în acest caz, însă, deocamdată susţin că nu pot oferi mai multe amănunte despre dosarul aflat în lucru. „În prezent există o plângere înregistrată la Poliţia municipiului Petroşani, în care se efectuează cercetări”, a declarat Roxana Cernea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei municipiului Petroşani. Liderul minerilor crede că totul i se trage de la faptul că a solicitat ministrului Economiei schimbarea directorului general al CNH Petroşani numit la propunerea pesediştilor din Lupeni. „Probabil, s-a terminat conducta de bani prin schimbarea directorului general, Nicolae Drăgoi, de la conducerea Companiei şi sunt anumite chestiuni legate de sursele Primăriei Lupeni. E posibil să aibă o gaură şi ea trebuia astupată”, a adăugat preşedintele LSMVJ. Reprezentanţii PSD Lupeni susţin însă, că nu au  nici o implicare în acest incident şi afirmă că nici măcar nu ştiau de plângerea depusă de Lacataş.

One thought on “Lider sindical, ameninţat cu moartea

  • Luptati pentru a ne pastra locurile de munca ca aici in Valea Jiului murim de foame nu avem teren arabil ca cei din Gorj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura