Liberalul Pavel Haţegan este noul viceprimar al Simeriei

Ieri, în şedinţa Consiliului Local Simeria, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost alegerea viceprimarului oraşului. Au fost făcute două propuneri, Pavel Haţegan de la PNL şi Daniel Nicola de la USR-PLUS.
Votul aleşilor locali din Simeria l-a dat drept câştigător pe liberalul Pavel Haţegan (foto), care va face echipă cu primarul ora­şului Simeria, social-democratul Iulius Bedea.
Fostul edil şef al localităţii, Emil Rîşteiu, în prezent consilier local Pro România, a spus, ieri, în şedinţa de consiliu local că, acum, la Simeria s-a format o majoritate PSD-PNL.
Social-democratul Iulius Bedea l-a învins la alegerile locale din septembrie pe Emil Rîşteiu, care a pierdut postul de primar al Simeriei după două mandate. Pavel Haţegan (PNL) a candidat şi el pentru funcţia de primar al oraşului, dar a pierdut alegerile. În schimb, ieri a câştigat postul de viceprimar. A primit 10 voturi din 17. El a mai deţinut această funcţie între 2004 şi 2008. Consiliul Local Simeria este format din şase aleşi locali de la PSD, patru de la PNL, patru de la Pro România şi trei de la USR-PLUS.  (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare