Liberalii vor sã-l facã preşedinte pe Crin

19 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 IMG_1329

Nicolle Ebner

Liberalii au început pregătirile pentru marea ofensivă menită să-l instaleze pe Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni. Chiar dacă nu s-a stabilit data exactă a alegerilor prezidenţiale, liberalii hunedoreni şi-au propus să lucreze pe îndelete, din timp, pentru a pune la punct şi cel mai mic detaliu al strategiei, pe baza căreia se va desfăşura campania electorală.

1 septembrie, startul ofensivei liberale
Vicepreşedintele PNL, Mircia Muntean, spune că mesajul electoral al PNL, la nivel naţional, este: „O Românie mai bună pentru toţi”. Mesajul va fi dublat, la nivel local, cu un slogan ce va fi stabilit, în perioada imediat următoare, de către staff-ul judeţean de campanie. În judeţul Hunedoara, campania electorală va fi condusă de liderii Mircia Muntean, primarul Devei, şi Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, iar din staff vor face parte toţi cei 35 de primari PNL de municipii, oraşe şi comune din judeţ. Potrivit lui Mircia Muntean, „vom începe în data de 1 septembrie propaganda, pentru ca preşedintele nostru, Crin Antonescu, să ajungă preşedintele României. Ne-am propus ca, în medie, la nivel naţional, filialele judeţene PNL să obţină 25 la sută din voturile românilor care se vor prezenta la secţiile de votare”.

Target de 30 la sută din voturi
Dat fiind rezultatele obţinute de PNL Hunedoara, cu mult peste media naţională, Mircia Muntean afirmă că liberalii hunedoreni vor beneficia de un regim special, targetul pentru ei fiind ridicat la 30 la sută din totalul voturilor ce vor fi înregistrate în judeţ. Liderul liberalilor hunedoreni este de acord cu sancţionarea celor care nu ating obiectivul stabilit, declarând că i se pare corect să-şi piardă fiecare funcţia din partid, dacă nu face cota.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Exasperaţi de lucrările la infrastructură

Mai mulţi proprietari ai apartamentelor din blocurile D1 şi D2, situate în spatele Cinematografului „Patria”, din Deva sunt nemulţumiţi de...

Procesul altor cãutãtori de comori a început

Ieri, la Judecătoria Deva a avut loc primul termen al procesului în care sunt judecate 10 persoane, acuzate că fac...

Amenzi pentru turiştii din Parâng

Pentru că Masivul Parâng urmează a se transforma în viitorul apropiat într-o adevărată staţiune turistică, până una alta, a fost...

Închide