Politica si administratie

Liberalii şi pesediştii îşi împart unele din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local Deva

Sorina Popa

Liberalii şi social-democraţii deveni au ajuns la o înţelegere şi au reuşit să-şi împartă serviciile din cadrul Primăriei Deva, după ce conservatorul Petru Mărginean a câştigat postul de edil şef al reşedinţei de judeţ.

Vor identifica oamenii cei mai buni
Astfel, PSD Deva va putea să-şi desemneze reprezentanţi la conducerea Poliţiei Locale, postul de director tehnic al primăriei şi şefia Serviciului de Salubritate. Potrivit unor surse din PSD, se pare că se doreşte înfiinţarea unui  serviciu de salubritate în cadrul instituţiei, în condiţiile în care în prezent, există o societate comercială care prestează activitatea respectivă în municipiu, şi la care primăria este acţionar.
Liberalii deveni s-au ales cu posturile de conducere la SC Aqualand, Piaţa agroalimentară (n.r. – care acum este administrată de o firmă privată) şi Serviciul Public de Întreţinere şi de Gospodărire Municipală.
„Vom face o analiză în interiorul organizaţiei noastre. O să identificăm oamenii care îndeplinesc condiţiile să ocupe aceste funcţii şi, mai mult, sunt cei mai pregătiţi pentru posturile respective”, a declarat Cosmin Nicula, preşedintele organizaţiei municipale Deva a PSD.

3 comentarii la „Liberalii şi pesediştii îşi împart unele din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local Deva

  • Lăsaţi ciolanul şi apucaţi-vă de treabă odată, că e plin oraşul de mizerie, câini vagabonzi şi afişe electorale cu feţe dubioase!!!

  • fonctii politice? adeca punem oamenii inconpetenti de la partid? nu asa facea pdlu? nu era vorba ca punem oameni capabili care sa nu aiba treaba cu partidele?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura