Politica si administratie

Liberalii şi conservatorii au format polul de centru-dreapta

Sorina Popa

Ieri, PNL şi PC au semnat Protocolul Alianţei de centru-dreapta. Documentul a fost semnat de către liderii celor două partide, Crin Antonescu şi Daniel Constantin. Consiliul Naţional al PC a aprobat, ieri, în unanimitate, ruperea protocolului cu PSD şi validarea alianţei cu PNL.

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, tot ieri, realizarea alianţei cu PC, înregistrându-se trei voturi împotriva încheierii acesteia. Anterior, preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat că, în cursul zilei de ieri, conservatorii vor depune la tribunal, atât un act prin care se va întrerupe relaţia cu PSD „pe cale amiabilă“, în conformitate cu prevederile protocolului vechi, cât şi noul protocol semnat cu PNL.

Speră într-o colaborare rodnică

Liderul liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloţ, susţine că au fost discuţii prelungite, ieri, în Delegaţia Permanentă a PNL. „Mă bucur că s-a semnat acest protocol, am şi votat pentru el. Sper într-o colaborare rodnică la nivelul judeţului între cele două formaţiuni politice”, a declarat preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ. La rândul său, preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean, a declarat că „trebuie plecat de la un proiect clar, nu doar vorbe. Sunt 10 principii importante care vor trebui respectate în cadrul alianţei proaspăt încheiate. Cetăţenii sunt dezamăgiţi de partidul de la guvernare şi e nevoie de o alternativă, asta este foarte clar. Putem dezvolta o alianţă şi împreună cu PSD. Să lăsăm orgoliile la o parte”.

One thought on “Liberalii şi conservatorii au format polul de centru-dreapta

  • Mare succes acest al treilea mariaj al traseistului PC.
    Dupa incercari repetate o fi „taurul” mai potent de data asta.
    Si poate ca in sfirsit v-a prinde d-l Marginean un mandat , ca sa nu mai fie vesnicul perdant .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura