Liberalii hunedoreni nu-l mai vor şef pe Bogdan Ţîmpău

05 Bogdan-TimpauSorina Popa

Aproape toţi primarii liberali din judeţ, împreună cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii locale, acolo unde nu sunt edili de la PNL, au semnat o petiţie pentru înlocuirea lui Bogdan Ţîmpău (foto) din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

„M-am săturat de el”
„Nu-l mai vrem pe Bogdan Ţîmpău preşedinte al organizaţiei judeţene. Eu m-am săturat de el. Am luat cel mai slab scor la alegerile locale. Nu este posibil să pierdem preşedinţia Consiliului Judeţean, în condiţiile în care aveam întreaga conducere a instituţiei şi 40 de primării. Acum, când a aflat (n.r. Bogdan Ţămpău) că mergem la Bucureşti să discutăm această situaţie cu Alina Gorghiu, ne-a convocat la o şedinţă. De două luni, el nu a avut timp să ne întâlnim”, a declarat Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior.
La rândul său, Petru Cîmpian, primarul comunei Certeju de Sus, susţine că există o problemă în ceea ce-l priveşte pe deputatul Bogdan Ţîmpău. „Vrem să-l schimbăm din funcţie, pentru că, efectiv, nu a avut timp de dialog, cu noi, primarii care am câştigat aceste alegeri. Cineva se face vinovat de pierderea alegerilor. Să-şi dea demisia şi Bogdan Ţîmpău, şi Dorin Gligor. Cum poţi să spui că ai câştigat alegerile, când de fapt, le-ai pierdut? Vrem alegeri pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL”, susţine primarul din Certeju de Sus.

Acceptă, dar cu condiţii
Primarul comunei Vălişoara, Mircea Rovinar, pare cel mai supărat. „Nu am semnat nici o petiţie. Însă, vreau să se schimbe ceva. Vreau politică serioasă la PNL Hunedoara. Vreau în fruntea organizaţiei o persoană integră, care să câştige postul prin alegeri, pe care să o acceptăm cu toţii”, a spus primarul comunei Vălişoara.
Lucian Heiuş, şeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara, cel care a fost propus pentru a prelua preşedinţia organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, a afirmat că, „dacă se creează un nucleu care să mă susţină, evident cu aprobarea conducerii centrale a partidului, voi accepta să conduc PNL Hunedoara. Organizaţia trebuie reconstruită. Dar, repet, doar dacă mă susţin primarii şi preşedinţii de organizaţii locale voi candida pentru acest post”.
Ieri, deputatul Bogdan Ţîmpău i-a convocat pe primarii semnatari ai petiţiei. Din 32 de edili, doar nouă au răspuns invitaţiei. „Am discutat cu primarii şi am ajuns la concluzia că vom propune, în cel mai scurt timp, conducerii centrale, să accepte propunerea unui grup mai mare de liberali din judeţ, pentru un preşedinte interimar şi un secretar general al organizaţiei judeţene. Alegeri nu putem face până în 2017. În mod normal, Biroul Judeţean face propunerea pentru preşedinte interimar, dar acum vom cere ca mai mulţi membri să facă această propunere. Apoi, Biroul Naţional al PNL va vota propunerea”, a declarat Bogdan Ţîmpău pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

3 comentarii la „Liberalii hunedoreni nu-l mai vor şef pe Bogdan Ţîmpău

 • 19 iulie 2016 la 22:10
  Permalink

  VAE VICTIS !

 • 19 iulie 2016 la 23:04
  Permalink

  Timpau e clona lui Molot. Nu face nimic pt Hunedoreni ci doar pt el. Jos cu el.

 • 20 iulie 2016 la 9:26
  Permalink

  Doamne ajuta , sa scapam de Tampau asta si de ai lui….., ca daca nu va fi si amar in toamna.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare