Liberalii au lansat Programul PNL pentru judeţul Hunedoara

24 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Liberalii hunedoreni au lansat, ieri, Programul PNL pentru judeţul Hunedoara. Liderul acestora, deputatul Lucian Heiuş (foto) a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că acest program este o promisiune făcută de el când a a preluat preşedinţia organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Să răspundă cerinţelor hunedorenilor
Momentul lansării acestui program al PNL pentru judeţul Hunedoara nu a fost ales întâmplător. Liberalii au sărbătorit ieri, 143 de ani de la înfiinţarea partidului lor.
„Programul PNL pentru judeţul Hunedoara va fi supus dezbaterilor publice, este unul flexibil. Vom solicita oamenilor de afaceri, sindicatelor, presei, societăţii civile să-l analizeze şi să facă propuneri, pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru revitalizarea şi dezvoltarea judeţului Hunedoara. În final, vom avea un program electoral pentru judeţul Hunedoara care să răspundă întru-totul cerinţelor hunedorenilor”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
„În anul 2024, judeţul Hunedoara este un judeţ reinventat, cu o identitate şi o comunitate puternică şi o economie bazată pe producţie nepoluantă, servicii şi cercetare”, se arată în programul liberalilor hunedoreni.
„Susţinerea mediului de afaceri local şi a antreprenoriatului – nu este suficient faptul că există infrastructură pentru afaceri (Simeria, Călan), ci este nevoie de investiţii integrate în identificarea şii promovarea oportunităţilor din judeţ şi în susţinerea afacerilor locale. În anul 2014, cei mai importanţi 10 angajatori din judeţul Hunedoara au fost: SEWS România (7.571 angajaţi), Complexul Energetic Hunedoara (6.672 angajaţi), Închideri Mine Valea Jiului (1.856 angajaţi), Autocom Amicii (1.168 angajaţi), Apa Prod (1.000 angajaţi), Philips Orăştie (978 angajaţi), Macon SRL (625 angajaţi), AccelorMittal Hunedoara (573 angajaţi), REVA SA (534 angajaţi) şi Italrom (532 angajaţi).
Din datele prezentate se poate observa faptul că în economia judeţului Hunedoara capitalul străin are un rol major, fiind prezent atât în fostele mari întreprinderi de stat privatizate după 1990 (AccelorMittal Hunedoara, Macon), cât şi în categoria noilor investiţii realizate de multinaţionale (SEWS România, Philips Orăştie, Eurosport DHS etc.)”, se mai precizează în Programul PNL pentru judeţul Hunedoara.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicolae spune:

    Cu cine ?
    Programe avem de la Ceausescu (al Congresului al 13-lea 🙂 ) .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Puţin peste doi ani de închisoare pentru trei tâlhării consecutive

Un adolescent din municipiul Vulcan este autorul mai multor tâlhării, individul ţintind în special femeile singure. Argyo W. a făcut...

Postul de administrator public al municipiului Deva a fost reînfiinţat

Postul de administrator public al municipiului Deva a fost reînfiinţat, printr-o hotărâre a Consiliului local (CL). Iniţiativa nu a fost...

Petrileanul căutat de italieni nu va fi extrădat

Curtea de Apel Alba Iulia a respins solicitarea Procuraturii din Aosta, Italia, înaintată prin Parchetul de pe lângă Curtea de...

Închide