Liberalii au dat viceprimarul Petroşaniului

Maximilian Gânju

Consilierul local Dorina Niţă (foto) a fost aleasă noul viceprimar al municipiului Petroşani.
Până la şedinţa de validare a noului Consiliu Local din Petroşani şi învestirea primarului Tiberiu Iacob-Ridzi pentru un nou mandat, cele două tabere, USL şi USP, vroia fiecare să-şi impună candidatul propriu pentru postul de viceprimar. Cum oamenii şi-au dat seama că n-aveau să o scoată la capăt dacă se menţinea fiecare tabără rigid pe poziţii, în cele din urmă, s-a ajuns la o înţelegere: consilierul liberal Dorina Niţă este cea mai bună soluţie.
Iniţial, liberalii vroiau să-l impună pe funcţia de viceprimar pe controversatul om de afaceri Alin Simota, însă până la urmă, se pare că bunul simţ a învins şi Simota nu a mai fost propus pentru acest post. În Consiliul Local Petroşani, USP are nouă posturi de consilier local, USL opt posturi, în timp ce PP-DD a prins două mandate de ales local.  Deci, USP mai avea nevoie doar de un post, astfel încât să-şi impună viceprimarul.
Dorina Niţă este lector universitar, ea fiind consilier local şi în perioada 2008-2012, din partea PNL. „Vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în puteri să mă achit de sarcinile care îmi revin”, a spus noul viceprimar. Este pentru prima dată când municipiul Petroşani are ca secund al primarului o femeie. Fostul viceprimar, Claudiu Cornea, de profesie avocat, nu va părăsi administraţia publică locală, el urmând să preia funcţia de administrator public al municipiului.

2 comentarii la „Liberalii au dat viceprimarul Petroşaniului

 • 2 iulie 2012 la 12:22
  Legătură permanentă

  Mult succes doamna Nita!!!
  Liberalii cred ca au facut cea mai buna alegere! Nu e nici un motiv sa ne speriem de culoarea parului.Experienta si tenacitatea pot darima „mituri” .
  Si daca nu a reusit cel cu „Mona”…. Cine stie…!!!??? Poate vine din „Vale..” ???
  🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.