Liberala Oana Frânc a demisionat din Consiliul Judeţean

25 iunie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Consiliera PNL Oana Frânc (foto) a demisionat din Consiliul Judeţean Hunedoara. Liberala lucrează de mai multe luni la o casă de avocatură din Capitală şi, susţine ea, nu mai poate să-şi facă datoria de ales judeţean, în aceste condiţii.
„De o jumătate de an lucrez în Bucureşti. Consider că nu e corect să fiu consilier judeţean şi să iau indemnizaţia respectivă, atâta timp cât nu pot fi prezentă decât la şedinţe. Nu aveam conştiinţa împăcată şi de aceea am demisionat. Nu plec din partid, iar colegii mei ştiu situaţia mea. Nu este o surpriză că am demisionat din funcţia de consilier judeţean. Postura de ales este una care te obligă. Eu nu mai puteam să-mi fac datoria”, a declarat Oana Frânc pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Aceasta a fost aleasă pe listele PNL în 2016. În trecut a fost şi ales local la Deva, din partea PSD. În locul ei, în Consiliul Judeţean a fost desemnat Ilie Pârvan, fost inspector şcolar adjunct, fost membru PDL. (S.Popa)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Bravo!felicitări pt decizie!

  2. Zamostean Livica spune:

    Asta a avut toată viața ei o dilema mare: capra e animal sau poziție. Au fost km de pu.e la motorul ei, când de la comunistii tractoristului, când de la liberali. Du-te fată cu Dumnezo înainte, Gogu a îmbatranit si el, să-l servești cum ai servit toți mahării din politică.

  3. Dan spune:

    O jigodie, o cu..a și o avocata excroaca. Ca și avocata Loredana tirnovan poreclita avocata sifon.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cupa Shine Dance, un mare succes

Cea de a II-a ediţie a concursului zonal de dans sportiv „Cupa Shine Dance“, care s-a desfăşurat recent la Hunedoara,...

Jocurile Europene Minsk 2019

Competiţia de la Minsk prinde tot mai mult la publicul spectator care este prezent în număr mare la întrecerile din...

Petru Mărginean, ales vicepreşedinte naţional al PPU (social-liberal)

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean (foto) a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal),...

Închide