Lecţii de fotbal la Arieşeni

9 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Un lot de 22 de jucători de la Şcoala de Fotbal „Primavera” Deva a efectuat un stagiu de pregătire centralizată, la Arieşeni, unde s-a antrenat sub comanda tehnicienilor Marius Sîrbu şi Claudiu Ghiura.

Primul cantonament din istoria şcolii

Recent înfiinţată, Şcoala de fotbal „Primavera” Deva a făcut prima dovadă a seriozităţii şi dorinţei de afirmare. Patronul şcolii, Hadrian Marinca, a arătat că e dispus să asigure cele mai bune condiţii de pregătire şi a organizat un cantonament gratuit, la Arieşeni, pentru 22 dintre micii fotbalişti. Sportivii au efectuat un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 31 ianuarie – 5 februarie şi au fost angrenaţi într-un program ce a cuprins două antrenamente pe zi. „Primul antrenament al zilei a fost axat pe pregătirea fizică şi s-a desfăşurat în aer liber, iar al doilea a avut rol tehnico–tactic şi s-a derulat într-o sală de sport de dimensiuni oficiale. Condiţiile de pregătire au fost foarte bune, având acces la absolut orice fel de facilitate, pentru a desfăşura un proces de pregătire atractiv şi eficient. Cred că în scurt timp, Şcoala de Fotbal «Primavera» va atrage mulţi copii şi va deveni un nume al profesionalismului în fotbalul la copii şi juniori”, a spus antrenorul coordonator, Marius Sîrbu.

Continuă selecţiile

Zăpada şi condiţiile bune de pregătire i-au cucerit şi pe micuţii fotbalişti. „Mi-a plăcut foarte mult cantonamentul, a fost ca într-o poveste. Am făcut antrenamente frumoase, iar cazarea şi masa au fost foarte bune. Îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri alături de colegii mei de la Primavera”, a spus Roberto Pascu, căpitanul grupei copiilor născuţi în anii 1999-2000. În perioada următoare, Şcoala de Fotbal „Primavera” va continua programul de selecţie în zilele de marţi şi vineri, de la orele 19.00, la Sala Sporturilor din Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Pentru a se simţi superiori americanilor, despre care se aude că ar fi dependenţi de psihologi, românii au lansat teoria...

Doamne, cât de actual este Eminescu!

Nu ştiu alţii ce cred, dar sussemnatul îl consideră pe Mihai Eminescu cel mai mare poet al românilor, un geniu...

Au fost prinşi beţi la volan

Nicoleta Popa Un număr de opt şoferi au fost depistaţi băuţi la volan în doar şase ore. Poliţiştii Serviciului Rutier...

Închide