Comunitate

Le-a ars casa, au primit ajutor de la primărie

Casa unei familii din Petroșani a fost mis­tuită de flăcări în noaptea trecută. Patru minori și părinții lor ar fi rămas pe drumuri, dacă primăria nu le-ar fi sărit în ajutor. Astfel, toți membrii acestei familii au fost mutați, în regim de urgență, într-o locuință socială din fondul locativ al Primăriei municipiului Petroșani.
„Am luat această decizie după ce, seara trecută, casa în care locuia familia, situată pe strada Cucului, a fost grav afectată de un incendiu. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, dar cei patru copii și pă­rinții lor au rămas în plină iarnă fără un acoperiș deasupra capului.
Reprezentanții Directiei de Asistență Socială vor face o anchetă socială în cazul acestei familii greu încercate și vom con­tinua toate demersurile legale pentru a le acorda sprijinul necesar.
Mulțumesc pompierilor pentru promp­ti­tudinea cu care au acționat și au stins in­cendiul, cât și celor de la poliție și SMURD”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul muni­ci­piului Petroșani. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura