Actualitate

Le-a arătat acte false polițiștilor

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din oraşul Geoagiu după ce, la un control în trafic, a prezentat un per­mis de conducere şi un act de iden­ti­tate despre care a spus că sunt eli­be­rate în Polonia, însă cercetările ul­te­rioare au dovedit că documentele erau false, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.
„În urma comunicărilor cu autorităţile din Polonia, poliţiştii au stabilit faptul că per­misul de conducere şi cartea de iden­titate prezentate pentru control sunt false, iar tânărul nu figurează ca deţi­nă­tor de permis de conducere în bazele de date ale autorităţii străine emitente”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.
Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul a obţinut în mod frau­du­los cartea de identitate şi permisul de conducere, motiv pentru care, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru con­du­cerea unui vehicul fără permis de con­ducere şi uz de fals.
Cercetările vor continua sub su­pra­vegherea Parchetului de pe lângă Ju­de­cătoria Orăştie, pentru documentarea în­tregii activităţi infracţionale, urmând să fie dispuse măsurile legale. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.