Laurențiu Nistor: Guvernul Cîțu este în sicriu!

Președintele social-democraților hunedoreni spune că PSD vine la guvernare doar dacă poporul decide, adică doar prin alegeri anticipate

 

Sorina Popa

„În aceste zile, „Guvernul Meu” își trăiește ulti­mele clipe. PNL și USRPLUS au demonstrat ceea ce era de așteptat: că nu pot guverna împreună pentru că au interese străine de nevoile de dezvoltare a României.”, susține pre­ședintele PSD și al Consiliului Județean Hu­ne­doara.

Eșecul campaniei de vaccinare
Liderul PSD consideră că ”Bilanțul activității aces­tui guvern este unul dezastruos: ZERO km de autostrăzi, 0,2 la sută fonduri neram­bur­sa­bile absorbite, ZERO lei fonduri atrase Planul Național de Redresare și Reziliență, România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește sprijinirea IMM-urilor și a economiei, ca să nu mai vorbim de eșecul catastrofal în campania de vaccinare.
Mai sunt câteva zile până începe noul an școlar, valul patru al pandemiei începe să creeze primele probleme în spitale, scumpirile încep să fie resimțite de populație, însă pentru PNL și USRPLUS, lupta pentru putere este mult mai importantă. Acest Guvern toxic trebuie să plece în ansamblul său!
PSD știe și poate guverna bine Țara, am de­monstrat asta de fiecare dată când am avut premier. Dar, în situația actuală, având în vedere configurația politică a Parlamentului, acest lucru este imposibil. Poporul român nu poate avea ga­ranția unei bune guvernări în coaliții cu parteneri care lucrează împotriva românilor.
Această criză politică care paralizează ad­mi­nis­trarea Țării poate fi depășită numai prin ale­geri anticipate. Cetățenii României sunt singurii care pot legitima forțele politice să formeze un guvern funcțional, performant are să răspundă nevoilor întregii societăți românești!
PNL și USR au distrus în cârdășie România. De aceea trebuie să plece. Toți!”, se arată în co­municatul liderului social-democraților Lau­rențiu Nistor (foto).

Coaliție împotriva naturii
Președintele organizației județene Hunedoara a PSD, Laurențiu Nistor, a declarat ieri că aceas­tă Coaliție aflată la guvernare este una ires­pon­sa­bilă. “Acești indivizi care încă sunt la gu­ver­nare nu au fost în stare să facă o strategie de dez­voltare a țării. Mai fac o horă, acum când plea­că de la guvernare. Guvernul Cîțu este în sicriu, este mort!. Coaliția de acum este una îm­potriva naturii. Au distrus economia României. Cîțu este cel mai slab premier din ultimii 30 de ani. Felicit organizația județeană Hunedoara a PNL că îl susține la alegerile interne. Vor pica îm­preună”, a spus liderul social-democraților hu­ne­doreni.
Poporul să decidă
Laurențiu Nistor a atacat dur executivul ac­tual, susținând că a închis Termocentrala Mintia, ca și cum aceasta ar fi fost un simplu chioșc de ziare. “Cei de la guvernare au pus lacătul pe Ter­mocentrala Mintia, ca un chioșc de ziare”, a spus Nistor.
Președintele PSD Hunedoara a mai declarat că “PSD este pregătit să guverneze, dar cu o con­diție: să se facă alegeri anticipate. Poporul trebuie să decidă!”.

2 comentarii la „Laurențiu Nistor: Guvernul Cîțu este în sicriu!

 • 9 septembrie 2021 la 7:58
  Legătură permanentă

  PSD va mai guverna „La anul și la mulți ani”. Cât este „Ghinion” la Cotroceni nu mai pupați guvernare. Slugi de securiști ce sunteți. Marș!

 • 11 septembrie 2021 la 3:47
  Legătură permanentă

  Nu va mai jucați cu sentimentele oamenilor.
  Cei ce știu sa judece v-au citit!
  Lepre!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.