Laurenţiu Nistor, deputat în Colegiul nr. 1 Brad – Valea Mureşului, îşi prezintã activitatea

Valoarea unui om politic este dată de încrederea cetăţenilor. Patru mandate de primar oferite de cetăţenii comunei Şoimuş dovedesc aprecierea acestora pentru Laurenţiu Nistor.
– În această perioadă, comuna Şoimuş a cunoscut numeroase transformări. Drumurile au fost modernizate, a fost introdus iluminatul public, iar şcolile au fost renovate, astfel încât, la ora actuală, sunt şcoli-etalon pentru multe comune din ţară.
– Activitatea de deputat a fost la fel de intensă. Am susţinut toţi primarii USL din Colegiul nr. 1 Brad-Valea Mureşului, pentru rezolvarea diferitelor proiecte.
– Alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Moloţ, am reuşit să obţinem de la Ministerul Mediului o finanţare de 325 de miliarde de lei, bani ce au fost alocaţi primăriilor.
– Am sprijinit înfiinţarea Complexului Energetic Hunedoara, pentru ca mineritul Văii Jiului să poată continua.
– Împreună cu primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, am reuşit să redobândim, pentru brădeni, Muzeul Aurului, care va fi inaugurat pe data de 4 decembrie.
– Prin nenumărate intervenţii de la tribuna Parlamentului, am reuşit să salvez de la desfiinţare, spitalul de la Orăştie. Printr-un proiect realizat împreună cu doctorul Ioan Demeter, în acea perioadă director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică, am obţinut o finanţare de 980 de miliarde de lei, pentru modernizarea Spitalului Judeţean Deva, de serviciile căruia beneficiază toţi locuitori judeţului Hunedoara.
– Am depus în Parlamentul României o serie de iniţiative legislative pentru modificarea codului silvic, astfel încât proprietarii de suprafeţe mici de pădure să primească, în fiecare an, cu titlu gratuit, câte cinci metri cubi de lemn de foc.
– În urmă cu aproximativ o lună, am reuşit să rezolv problema încălzirii în municipiul Brad, prin aprobarea de către Guvern a sumei de 60 de miliarde de lei, pentru achiziţionarea de păcură. Tot pentru a rezolva această problemă, anul viitor, voi iniţia, alături de primarul Florin Cazacu, un proiect care va viza introducerea gazului metan în municipiul Brad. Întreaga mea activitate ca deputat poate fi găsită pe site-ul Parlamentului.
– Pot să spun că aceasta este doar o parte din activitatea mea, în slujba celor care au crezut şi cred în mine în continuare, că lucrurile de care am ţinut seama în toţi aceşti ani au fost OMENIA şi ÎNŢELEGEREA faţă de cei pe care cu toată puterea şi priceperea mea i-am reprezentat, indiferent de locul în care m-am aflat.

One thought on “Laurenţiu Nistor, deputat în Colegiul nr. 1 Brad – Valea Mureşului, îşi prezintã activitatea

  • 26 noiembrie 2012 la 20:53
    Permalink

    Bravo domnule deputat, i-ati lasat muti pe sustinatorii domnului Draia si a primarului Irimie Mihai care va tot acuzau ca nu a-ti facut nimic. Acesti drogati vroiau sa-si asume toate realizarile dumneavoastra.Dumnezeu sa va ajute , sa va dea sanatate si putere de munca in continuare .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare