ActualitateFlash

Laurențiu Nistor, cel mai de încredere lider politic local

Un sondaj comandat de un partid parlamentar pentru luna martie 2022 ne arată cum stau formațiunile politice între preferințele hunedorenilor

 

Adriana Năstase
Un sondaj prezentat de cei de la Apuseni.info, comandat de un partid politic parlamentar pentru martie 2022 arată că, dacă duminica asta ar avea loc alegeri pentru Consiliul Județean Hunedoara, cele mai multe voturi le-ar obține PSD, 45 la sută, urmat de AUR-18 la sută, PNL-13 la sută, USR-PLUS-7 la sută, UDMR-5 la sută, PMP-3 la sută, PNȚCD-3 la sută, PER-1 la sută, Pro România-1 la sută, alte partide-4 la sută.

Ce încredere au hunedorenii în politicienii locali
La întrebarea „Câtă încredere aveți în ur­mă­torii lideri politici din județul Hunedoara?”, cei intervievați au răspuns clar. Șeful Con­si­liului Județean Hunedoara și, totodată, pre­ședintele organizației județene Hunedoara a PSD, Laurențiu Nistor (foto) este cel mai de încredere lider politic local, cu 59 la sută dintre voturi. Liderul organizației Hunedoara a PNL, deputatul Vetuța Stănescu, este cotată cu 37 la sută dintre voturile de încredere, primarul Bradului, Florin Cazacu, cu 30 la sută, primarul Devei, Florin Oancea, cu 26 la sută, Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul Petroșaniului, cu 25 la sută, Dan Bobouțanu, edilul șef al Hunedoarei, cu 24 la sută, iar prefectul județului, Călin Marian, cu 16 la sută.
Volumul eșantionului pentru acest sondaj a fost de 1.765 subiecți subiecți cu vârsta de peste 18 ani, din județul Hunedoara; tipul eșantionului: multi-stratificat, probabilist; reprezentativitate: eroare maximă tolerată ± 2,6%; metoda: CATI (computer assisted telephone interviewing).

One thought on “Laurențiu Nistor, cel mai de încredere lider politic local

  • A fi înțelept înseamnă cât de puține secrete cunoști și cât de multe mai ai de învățat !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.