Laureaţii Galei de Excelenţă Accent Media

07-gala-accent-laureati-dsc_0224Natalia Bumbac

Ediţia a XVII-a a Salonului Hunedorean al Cărţii din acest an, organizat de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, a debutat ieri, cu Gala de Excelenţă Accent Media, aflată la cea de a doua ediţie. Organizatorii galei au acordat Diplome de Excelenţă celor cu o activitate profesională remarcabilă, unii aflaţi la începutul carierei, iar alţii fiind deţinătorii unui bagaj impresionant de rezultate profesionale.

07-foto-gala-prim-plan-dsc_0177Printre premianţi s-a numărat jurnalistul Mircea Lepădatu, directorul cotidianului MESAGERUL HUNEDOREAN, care a primit Diploma de Excelenţă pentru întreaga activitate profesională pe care o desfăşoară de aproape 40 de ani. De asemenea, colegul său de breaslă, Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, a fost premiat în cadrul Galei de Excelenţă Accent Media. Etnograful şi folcloristul Marcel Lapteş a primit Diploma de Excelenţă pentru întreaga activitate, iar Marian Turta pentru debut literar. De asemenea, Dan Terteci a fost premiat, pentru ideea de a înfiinţa campania „Premianţii fără premii”.
Alte Diplome de Excelenţă acordate de Accent Media au fost pentru Deli-Maria Alic, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă – Filiala Hunedoara, Ovidiu Ioan Muntean, fost ministru al Telecomunicaţiilor, originar din Roşcani, Ionel Olteanu, preşedinte al Companiei Eurovenus Deva, Mircea Bobora, fost director general al Companiei CarpatCement, actualmente vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, pentru rezultatele deosebite din mediul de afaceri privat. Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a fost premiat pentru ascensiunea de pe Mont Blanc, unde a dus Drapelul Tricolor, iar Răzvan Mareş, viceprimar al Devei, pentru implicarea deosebită în rezolvarea problemelor cetăţenilor din municipiu. Cu Diploma de Excelenţă a fost premiat şi Sebastian Bara, directorul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu”, pentru întreaga activitate desfăşurată la conducerea instituţiei amintite şi organizarea mai multor ediţii a Salonului Hunedorean al Cărţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare