„La vârsta senioratului ne pierdem sportivii cei mai buni“

17 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportivii de la secţia de lupte libere a CSS Petroşani au avut un an competiţional foarte bun, iar antrenorii Gheorghe Răducu şi Cristian Popa pot fi mulţumiţi de rezultatele obţinute de către luptătorii din Valea Jiului. De altfel, evoluţiile constante din ultimii ani i-au adus pe sportivii de aici în prim planul competiţiilor naţionale.

La turneele internaţionale din acest an, CSŞ Petroşani a obţinut cinci locuri 1, 10 locuri 2 şi opt locuri 3, iar la întrecerile naţionale au obţinut 13 medalii de aur, 17 de argint şi 18 de bronz.
„A fost un an bun pentru noi, cu evoluţii constante. Din păcate, vechea noastră problemă rămâne de actualitate. Când sportivii trec la seniorat îi pierdem, pentru că în judeţ nu există o secţie de seniori“, a spus Gheorghe Răducu, cel care este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de lupte libere.
Avem 10 sportivi care au avut convocări la loturile naţionale, iar Alexandra Kis (în foto, împreună cu antrenorul), Sebastian Borbely, Claudiu Căldăraş, Iulia Dornic, sunt câţiva dintre liderii din noul val. Ca antrenori, petrecem mult timp în sala de antrenament. Jumătate din zi suntem acolo cu grupe de începători, avansaţi şi foarte avansaţi. De aceea, nu întâmplător, pe plan judeţean suntem în primele trei cluburi“, a adăugat Gheorghe Răducu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Aurul Brad- Jiul Petroşani se va juca la primăvară

Revenind la jocurile din ultima etapă din Liga a IV-a, campionatul judeţean de fotbal, am aflat că la comisia de...

Romeo Deteşan, noul şef al Cancelariei Prefectului

Prefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă, l-a numit ieri, în funcţia de şef al Cancelariei pe Romeo Deteşan (foto), consilier local...

Uniunea Energiei – o necesitate stringentă în lupta împotriva schimbărilor climatice

Deputatul european Iuliu Winkler (foto) (UDMR, PPE) susţine că pentru Grupul Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, realizarea Uniunii...

Închide