La un pas de bronz

Ciprian Marinuţ11 x 2 oana judo

Sportiva Oana Nicolaescu (foto), legitimată la SCM Deva şi componentă a Centrului Naţional de Judo de la Deva, a ratat la mustaţă câştigarea medaliei de bronz la Cupa Europeană de judo pentru juniori de la Praga. Sportiva antrenată de Ramona Enache a fost învinsă în semifinalele categoriei 52 de kilograme şi a pierdut apoi şi finala mică, astfel că s-a clasat pe locul cinci în ierarhia finală a competiţiei.
Complex în faţa unguroaicelor
Talentata sportivă de la SCM Deva s-a descurcat perfect în grupa C preliminară a categoriei sale (52 kg), obţinând trei victorii consecutive cu care s-a clasat pe primul loc. Oana Nicolaescu le-a învins pe rând pe Diana Suess (Germania), Daniela Balogh (Ungaria) şi Nicole Herbst (Austria. Prin clasarea pe prima poziţie, sportiva de la SCM Deva a luptat direct în semifinale, însă în penultimul act a fost învinsă de Katinka Szabo (Ungaria). A urmat meciul din finala pentru medalia de bronz cu o altă sportivă din Ungaria, respectiv Patricia Toth, iar Oana a pierdut din nou şi a fost obligată să se mulţumească doar cu locul cinci.
Două medalii de bronz
Sportivii români au obţinut două clasări pe locul trei la competiţia de la Praga, desfăşurată în weekend, prin Alexandra Pop şi Denisa Ungureanu (ambele la cat. 48 kg). Marcel Cercea (66 kg) s-a clasat, la rândul său, pe locul 9. Alţi cinci români au mai participat la competiţie, însă fără a avea rezultate notabile: Richard Bardocz (66 kg), Alexandru Constantin Raicu, Elemer Szocs (ambii la cat. 73 kg), Mark Stoica (81 kg) şi Mircea Croitoru (+100 kg). La turneu au participat 356 de judoka din 36 de ţări, 236 la masculin şi 120 la feminin.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.