La PP-DD Hunedoara, tot mai multe propuneri de candidaţi

Echipa de conducere a PP-DD din judeţ s-a întâlnit, la sfârşit de săptămână, cu liderii de la centru, pentru a analiza listele cu candidaturile pentru alegerile generale de pe 9 decembrie.
Se pare că partidul înfiinţat de Dan Diaconescu are trecere şi la hunedoreni, după ce tot mai multe persoane vor să se înscrie să candideze pentru un loc în Parlament. Lista dusă de cei de la PP-DD la Bucureşti cuprinde peste 20 de propuneri pentru cele 10 colegii. „Avem, deocamdată, 21 de propuneri pentru cele 10 colegii, dar având avantajul flexibilităţii sistemului de decizie, putem aştepta până se face o selecţie riguroasă a candidaţilor”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, liderul PP-DD din judeţ.
Potrivit unor surse, Monica Iacob Ridzi se pare că nu vrea să se înscrie în PP-DD, deci Vochiţoiu va trebui să se găsească un alt candidat pentru Colegiul Petroşani la Camera Deputaţilor. Asta, dacă nu se va hotărî să meargă chiar el pe acest colegiu. Vochiţoiu mai ia în calcul varianta pentru Senat, pe Valea Jiului. Tot potrivit aceloraşi surse, pentru Colegiul Haţeg pentru Camera Deputaţilor există varianta să candideze omul de afaceri Ioan Ciolea, Raj Tunaru şi-a exprimat dorinţa să intre în competiţie pe Colegiul Brad-Orăştie-Valea Mureşului, pentru un post de senator, tot aici vrând să candideze şi fostul prefect Cristian Vladu. Pentru Colegiul de deputaţi Brad-Valea Mureşului, pe listă se află Ovidiu Draia (foto). În rest, pe Colegiul Hunedoara este bătut în cuie Robert Muzsic, iar la Deva, Marian Munteanu sau Mircia Muntean, dacă nu va fi validat de către Comisia de Etică a PDL.
„Am fost la Bucureşti împreună cu echipa de conducere judeţeană, iar cei de la centru ne-au mandatat să găsim candidaţii care credem noi de cuviinţă, care să aducă voturi, dar să şi fie în stare să pună în practică proiectele pentru cetăţeni”, a declarat Haralambie Vochiţoiu. (S. Popa)

2 comentarii la „La PP-DD Hunedoara, tot mai multe propuneri de candidaţi

  • 1 octombrie 2012 la 11:57
    Permalink

    Domnilor de la PP-DD ce faceti a-ti ajuns sa culegeti gunoaiele din ,,SITA ” clorlalte partide politice pentru alegerile parlamentare ?

  • 1 octombrie 2012 la 14:30
    Permalink

    Doamna jurnalista Sorina mai schimbati poza PP-DD -istului ca vreau sa-l vad si din alt unghi , chemati-l la sedinta foto

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare