Actualitate

La plimbare cu trãsura-limuzinã

Maximilian Gânju

O familie din localitatea Cimpa, din Valea Jiului, a investit peste 4000 de lei într-o trăsură. Atelajul demn de o limuzină are închidere centralizată, semnalizare sau instalaţie audio stereo.

Turul oraşului de Crăciun
Trăsura-limuzină a fost scoasă la plimbare prin centrul Petroşaniului în ajunul Crăciunului şi i-a lăsat pe trecători şi turişti cu gura căscată. „Am rămas fără cuvinte după ce am văzut-o. M-au dat gata semnalizările, calul a luat-o la stânga şi luminile de pe trăsură semnalizau stânga. Este foarte tare ideea”, spune Lucian, unul dintre trecătorii rămaşi uluiţi de atelaj.
Botezată „Julietta”, trăsura de ultimă generaţie i-a costat pe proprietari nu mai puţin de 4.000 de lei, însă la preţul ei nu se adaugă „motorul”, un armăsar de rasă foarte frumos. „Are închidere centralizată, casetofon, semnalizare, fotolii confortabile. Are suspensii pentru o călătorie confortabilă. Am investit în ea pentru că vrem să facem agroturism şi cu ea îi vom plimba pe turişti”, spune Lucreţia Gălăţan, proprietarul trăsurii de lux. Cum într-o limuzină, de regulă, e musai să fie şi domnişoare ferchezuite, la fel s-a întâmplat şi în  caleaşca „Julietta”. Mai multe tinere îmbrăcate în port popular au făcut turul Petroşaniului în trăsura „high tech”.

One thought on “La plimbare cu trãsura-limuzinã

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura