La Ilia, experienţa a făcut diferenţa! Marius Omotă, la al 5-lea mandat de primar

Sorina Popa

Primarul Marius Omotă (foto) are planuri mari pentru cel de-al cincilea mandat la Ilia. Experienţa face diferenţa a fost sloganul lui Omotă în campanie. De ce? Pentru că, după patru mandate de edil, Marius Omotă con­sideră că a acumulat experienţă suficientă pentru a conduce performant comuna.
Cu un scor de peste 63 la sută, Marius Omotă a câştigat al cincilea mandat în fruntea comunităţii din Ilia. Asta înseamnă mult, oamenii au încredere în primarul lor şi i-au arătat acest lucru şi la alagerile din 27 septembrie. PNL a obţinut opt posturi de consilier local din 13 în comuna Ilia.
„Le mulţumesc locuitorilor din Ilia pentru încrederea acordată. Nu îi voi dezamăgi, să fie siguri de asta. Încep în forţă al cincilea mandat de primar al comunei Ilia. Am semnat deja par­te­ne­riatul cu cei din comunele Dobra şi Crişcior pentru intro­du­cerea gazului metan. Un lucru extrem de important pentru noi toţi. De asemenea, am obţinut toate avizele pentru o nouă investiţie, bazinul de înot acoperit. Satele care nu au alimentare cu apă vor avea în scurt timp. Acestea sunt doar câteva din proiectele pentru acest mandat. Vor fi mult mai multe”, a declarat Marius Omotă, primarul comunei Ilia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare