La Deva a început prelungirea contractelor de închiriere a parcărilor

15 ianuarie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Primăria Devei anunţă că de ieri, 15 ianuarie, a început perioada de prelungire a contractelor de închiriere pentru locurile de parcare arondate blocurilor de locuinţe.
„Prelungirea contractelor de închiriere poate fi solicitată la sediul Serviciului Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură Deva, în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2018, după următorul program: luni – joi, între orele 8:00-12:00 şi 12:30-16:30; vineri, între orele 8:00-12:00 şi 12:30-14:00.
Valoarea chiriei pentru un loc de în parcările arondate blocurilor de locuinţe din Deva este stabilită prin Hotărârea Consiliului Local nr. 3/2018, astfel:
În cazul parcărilor neacoperite
– pentru persoane fizice: 105,39 lei (cu TVA)
– pentru persoane juridice: 319,11 lei (cu TVA)
În cazul parcărilor acoperite cu copertină
– pentru persoane fizice: 200,93 lei (cu TVA)
– pentru persoane juridice: 603,75 (cu TV A)
În cazul în care, până la data de 31 martie, persoanele care au avut contract de închiriere a unui loc de parcare şi nu s-au arătat interesate să-l prelungească, SCCAD va putea atribui respectivul loc de parcare unui alt solicitant. Locurile de parcare arondate blocurilor de locuinţe pot fi închiriate, în baza unui contract de închiriere, pe durata unui an calendaristic, cu posibilitate de prelungire. Pot închiria un loc de parcare de reşedinţă persoanele fizice sau juridice care au domiciliul/sediul social în Deva şi deţin în proprietate (sau folosinţă, în baza unui contract de comodat) autoturismul pentru care solicită spaţiul respectiv. (N.Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dorin spune:

    Toate bune si frumoase.
    Teoretic in 31 martie angajatii primariei ar trebui sa ia locurile ramase goale in urma neprelungiri contractului si sa le distribuie in ordinea cererilor depuse deja pentru parcare la acest serviciu.
    Va rog, sa urmariti modul cum vor fi distribuite acele locuri.Sunt sigur ca va fi o perioada foarte prospera pentru functionarii implicati.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Mobilizare generală la Apa Serv Valea Jiului

Temperaturile scăzute înregistrate în Valea Jiului au determinat conducerea societăţii să se mobilizeze astfel încât să se intervină cu rapiditate...

UAMS Baia de Criş: în aşteptarea bugetului pentru 2018

Conducerea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) nu are pretenţii nejustificate de la alocările bugetare pentru 2018, investiţiile...

Blăjeni: impozite nemajorate pentru 2018

Locuitorii din comuna Blăjeni vor beneficia de o reducere de 10 procente la achitarea taxelor şi impozitelor pentru anul 2018,...

Închide