ActualitateFlash

La 15 ani, a furat o mașină și a făcut accident la Sibiu

Un adolescent de 15 ani din Deva a furat o mașină și a plecat cu ea la plimbare, prin Sibiu. Aici, băiatul și-a făcut de cap prin trafic. El a fost prins de polițiști pe Calea Dumbrăvii intersecție cu Bulevardul Mihai Viteazul, unde șoferul a fost blocat de către alți participanți la trafic.

S-a ales cu dosar penal
„La volanul autoturismului a fost identi­fi­cat un tânăr în vârstă de 15 ani, din județul Hunedoara, iar în urma verificărilor efec­tuate cu privire la situația juridică a auto­turismului a rezultat că acesta era reclamat ca sustras din data de 2 aprilie a.c., de pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara. De asemenea, s-a constatat că, înainte de a fi oprit, șoferul autoturismului ar fi acroșat două autovehicule pe Calea Cisnădiei și alte două pe strada Anton Pann, eve­ni­mentele fiind soldate cu pagube mate­riale. Testările conducătorului auto cu dis­po­zitivele de depistare a alcoolului în aerul expirat și a substanțelor psihoactive au in­dicat faptul că tânărul nu consumase nici alcool, nici substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan.În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale privind să­vârșirea infracțiunii de conducere fără per­mis, urmând a fi stabilită situația de fapt cu privire la sustragerea autoturismului în cauză.
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, au anunțat cei de la IPJ Sibiu. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura