La 1 octombrie încep întrecerile din campionatul judeţean de Old-Boys

Nicolae Gavrea

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a comunicat că organizează, în premieră, un campionat pentru echipe de Old-Boys, dând astfel posibilitatea celor trecuţi de prima tinereţe să regăsească plăcerea de odinioară de a juca fotbal, menţinând mintea şi trupul în condiţii bune şi oferind posibilitatea reluării vechilor rivalităţi în spirit de fair-play.

AJF Hunedoara a dat startul la înscrieri, iar cei interesaţi sunt rugaţi să se adreseze celor de la Clubul Sportiv Inter Petrila sau la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara.
Pe data de 1 octombrie 2018, pe terenul sintetic al stadionului „Parângul“ din Petrila (Lonea) va avea loc startul într-o competiţie în premieră, dedicată echipelor de old-boys cu jucători trecuţi de 45 de ani.
Conform regulamentului, competiţia va fi împărţită în două serii: Valea Jiului şi Valea Mureşului. Pentru Valea Jiului, meciurile se vor juca pe terenul sintetic al stadionului ”Parângul” din Lonea, iar atunci când vremea nu va permite ca meciurile să se joace afară, acestea se vor desfăşura la Sala Sporturilor de la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuşi” din Petrila. Pentru Valea Mureşului, locul unde se vor juca meciurile încă nu a fost stabilit.
Campionatul de Old-Boys se organizează cu 12 echipe în două serii. Lotul de jucători va fi format din 12 sportivi (10 sportivi născuţi până la data de 31.12.1972, doi sportivi născuţi în perioada 01.01.1973-31.12.1977).
Perioada de desfăşurare a competiţiei este 01 octombrie – 30 noiembrie 2018, iar turneul final se va desfăşura în perioada 7 decembrie – 8 decembrie 2018. La turneul final participă echipele clasate pe primele două locuri din fiecare serie. Pot participa în competiţie atât membrii afiliaţi cât şi alte echipe.
După data de 1 octombrie va debuta şi Cupa satelor, competiţie la care s-au înscris până acum 20 de echipe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.