L-au tâlhărit în scara blocului

Un adolescent de 17 ani din municipiul Hunedoara a fost prins de poliţişti după ce a tâlhărit împreună cu un amic un bărbat de 61 de ani.
Fapta s-a petrecut în cursul unei nopţi de la începutul lunii septembrie, când victima se întorcea de la serviciu. Cei doi minori l-au urmărit până la scara blocului unde locuieşte, moment în care l-au atacat, l-au imobilizat şi i-au smuls din mână geanta pe care o avea la el. În speranţa că s-au ales cu ceva consistent după lovitura dată, tâlharii au luat-o din loc. La scurt timp, când au deschis geanta furată, au avut parte de o surpriză neplăcută, nimic de valoare nu se afla în interior. N-au găsit decât un lacăt defect, o pereche de ochelari şi resturi alimentare, toate în valoare de maximum 25 de lei. Dezamăgiţi, minorii au aruncat geanta într-o zonă verde a municipiului.
La scurt timp după agresiune, unul dintre făptaşi, în vârstă de 16 ani, a fost identificat şi a fost arestat preventiv pentru tâlhărie. Acum, a căzut pe mâna oamenilor legii şi al doilea autor, care urmează să fie şi el prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. (O.Mihnea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.