L-au băgat în spital

4 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Dan Terteci

 Un bărbat din Petroşani a fost bătut în plină stradă de alţi doi localnici. Conflictul a pornit de la o dispută amoroasă. Părinţii victimei nu-i permiteau fetei să aibă o relaţie cu unul dintre cei doi agresori.

Nu l-au găsit acasă
Poliţia a fost sesizată de o tânără de 26 de ani, că un bărbat, concubinul ei, a fost agresat de două persoane, pe str. Avram Iancu, din municipiul Petroşani. S-a stabilit că, duminică seara, Petru F., de 27 de ani şi Florin B., de 38 de ani, ambii fără ocupaţie şi cu antecedente penale, s-au deplasat la locuinţa lui Sorin V., unde a pătruns doar unul dintre ei. A încercat să stea de vorbă cu cel pe care avea să-l bată câteva ore mai târziu. Viitoarea victimă nu era, însă, acasă. Asta nu l-a oprit pe tânăr să-i transmită, prin intermediul concubinei, mesaje de ameninţare cu moartea.
După aproximativ două ore, în apropierea unui local, Sorin V. s-a întâlnit cu cei care tocmai îl vizitaseră acasă. Între ei a izbucnit scandalul şi s-au lovit reciproc cu pumnii şi picioarele şi cu bucăţi de lemn, care au fost găsite ulterior de poliţişti la locul faptei, transformat în scenă de război.
În urma altercaţiei, Sorin V. a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a rămas internat, el suferind mai multe traumatisme. Poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Daria Vişănescu, premiată de ziua ei

Şahista Daria Vişănescu,  care are dublă legitimare la CS Deva şi Poli Iaşi, a fost premiată de clubul devean cu...

Primăria Deva a cerut „pas” de la BCR

Primăria Deva s-a adaptat la situaţia de criză şi a apelat la măsura renegocierii creditelor angajate la BCR, cerând amânarea,...

Locul cinci la Europene

Luptătorul Raul Donu (foto), de la CSS Deva, a ocupat locul cinci la Campionatele Europene de cadeţi, din Serbia şi...

Închide