Eveniment

L-au băgat în spital

Dan Terteci

 Un bărbat din Petroşani a fost bătut în plină stradă de alţi doi localnici. Conflictul a pornit de la o dispută amoroasă. Părinţii victimei nu-i permiteau fetei să aibă o relaţie cu unul dintre cei doi agresori.

Nu l-au găsit acasă
Poliţia a fost sesizată de o tânără de 26 de ani, că un bărbat, concubinul ei, a fost agresat de două persoane, pe str. Avram Iancu, din municipiul Petroşani. S-a stabilit că, duminică seara, Petru F., de 27 de ani şi Florin B., de 38 de ani, ambii fără ocupaţie şi cu antecedente penale, s-au deplasat la locuinţa lui Sorin V., unde a pătruns doar unul dintre ei. A încercat să stea de vorbă cu cel pe care avea să-l bată câteva ore mai târziu. Viitoarea victimă nu era, însă, acasă. Asta nu l-a oprit pe tânăr să-i transmită, prin intermediul concubinei, mesaje de ameninţare cu moartea.
După aproximativ două ore, în apropierea unui local, Sorin V. s-a întâlnit cu cei care tocmai îl vizitaseră acasă. Între ei a izbucnit scandalul şi s-au lovit reciproc cu pumnii şi picioarele şi cu bucăţi de lemn, care au fost găsite ulterior de poliţişti la locul faptei, transformat în scenă de război.
În urma altercaţiei, Sorin V. a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a rămas internat, el suferind mai multe traumatisme. Poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura