L-a părăsit avocatul!

03 bani_sport_333-1322305712Sorina Popa

Modificări în dosarul Marius Andrei Brujan, administratorul unei societăţi din Peştişu Mic, acuzat de evaziune fiscală în formă continuată.

Ieri, magistraţi de la Tribunalul Hunedoara au constatat că lipseşte avocatul apărării, care se pare că şi-a reziliat contractul, în mod unilateral cu clientul său. În aceste condiţii, judecătorii au fost nevoiţi să acorde un nou termen în acest caz, pentru data de 26 februarie 2014, pentru ca Brujan să aibă timp să-şi angajeze un alt avocat.
Bărbatul a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, în luna aprilie a anului trecut, el fiind acuzat de săvârşirea a peste 142 de infracţiuni de evaziune fiscală, prejudiciul creat ridicându-se la peste 1,5 milioane de euro.
Brujan este acuzat că a prejudiciat bugetul statului cu suma amintită, deoarece nu şi-a plătit obligaţiile fiscale. Hunedoreanul a înregistrat în con-
tabilitatea firmei sale mai multe facturi care reprezentau achiziţii de la diverse societăţi comerciale, care fie erau radiate sau inactive, fie aveau activitatea suspendată. Pentru recuperarea acestei sume, procurorii nu au putut lua măsuri asiguratorii, deoarece nu au găsit nici un fel de bunuri în proprietatea lui.

2 comentarii la „L-a părăsit avocatul!

  • 13 februarie 2014 la 11:04
    Permalink

    sifoanele din deva sa mearga la puscarie. acolo le este locul. in puscarie va fi vai de mama lor, ii *** bulangiii in ***. se stiu ei cine sunt. de fapt deva isi cunoaste sifoanele. feritiva de ei. ocoliti ca sunt mai jegosi ca riia.

  • 13 februarie 2014 la 12:51
    Permalink

    Enumerai,sa-i stim si noi!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare