L-a înregistrat pe hoţul care oferise mita de 12 mii de euro

Poliţistul hunedorean angajat la Biroul Poliţiei Autostrăzi a furnizat proba pro­cu­rorilor DNA Alba, în baza căreia aceştia au putut cere arestarea preventivă a individului care oferise o mită de 12.000 de euro. Individul este cercetat pentru că ar fi furat 100.000 de euro dintr-o locuinţă şi încerca să se sustragă urmăririi penale.
Echipajele din cadrul Biroului Poliţiei Auto­străzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au primit informaţii cum că suspectul ar putea ajunge în aria lor şi s-au mobilizat pentru prinderea lui. Două echipaje primiseră infor­maţia, unul pe raza judeţului Alba iar celălalt pe tron­so­nul de autostradă Deva. Echipajul hu­nedo­rean a identificat în trafic auto­tu­rismul sus­pect şi l-a oprit imediat. I-au între­bat pe ocu­panţi dacă au bani în maşină şi li s-a răspuns că nu. Cei doi au fost duşi la secţie, unde au mers şi poliţiştii din echi­pa­jul care acţiona în Alba, iar la percheziţia asu­pra pasagerului
s-au găsit foarte mulţi bani. Pentru a scăpa de cei patru poliţişti, sus­pectul le oferise mita de 12.000 de euro, iar unul dintre poliţiştii din Hunedoara l-a în­re­gistrat pe suspect în timp ce le oferea mita. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nesimţire! Un alt devean, prins că-şi aruncă molozul la marginea oraşului

Bărbatul a fost prins în flagrant de po­li­ţiştii locali din Deva şi amendat cu 5.000 de lei. N-a fost singura

A dat 100 de lire sterline pe un permis de conducere fals

Aşa a procedat un mecanic auto din Şoi­muş, care a rămas fără permisul românesc după o infracţiune la legislaţia rutieră.

Tâlhar încă de la vârsta de 14 ani

Maximilian Gânju Un minor din municipiul Hunedoara, la doar 12 ani, a reuşit să doboare la pământ un adult cu

Închide